Hvordan erstatte Cedar Siding

Hvordan erstatte Cedar Siding 

Fjerne den gamle Cedarsiden

1.

Sett opp en stabil stige som gir deg tilgang til de øvre delene av huset ditt. Start fra toppen av huset og arbeid deg ned til bunnen.

2.

Sett en prybjelke under den nedre kanten av cedertrekkplaten og løft forsiktig brettet til Spikerakselene blir utsatt.

3. Legg et metallskjæreblad til en gjensidig sag og skyv bladet under det priede sidesporet. Skjær gjennom de eksponerte nagelakselene til styret er løs og kan trekkes fra veggen.

4. Trekk sidepanelet fra veggen og kast det.

p>

5.

Arbeid deg ned i huset, pryv brettene og skjær neglene, til alle sidesporene er fjernet.

6.

Kontroller den underliggende strukturen til huset. Se etter tegn på rot eller mugg. Dårlig skadet rammeverk bør fjernes og erstattes med nytt materiale.

Installere nytt sidespor på huset

1.

Vri huset i et vannavstøtende hus vikle, for eksempel Tyvek. Se veiledningen til produsenten av bollebryteren angående riktig installasjon av det aktuelle produktet du bruker.

2.

Bestem grunnlinjen der din sidespor begynner. s instruksjoner angående avstanden fra det lave punktet til huset hvor sidesiden skal installeres. Marker grunnlinjen med blyant. Bruk deretter et nivå- og kalklinje for å utvide denne grunnlinjen rundt omkretsen av huset. Se denne kalkveiledningen når du installerer startstrimlen.

3.

Installer startstrimlen. Spik disse tynne strimler av tre langs retningslinjen til rammen av huset med korrosjonsbestandige negler.

4.

Fest det første kurset på sidesporene. Legg grunnen på brettene over startstrimlen for å gi kurset riktig vinkel. Spik brettene over eksponeringslinjen, eller den delen av brettet som skal dekkes når neste sidekurs er installert. Ikke overdrive neglene dine. Fest plankene trygt, men ikke tett mot veggen, for å tillate bevegelse som er naturlig for naturlig treskjæring.

5.

Klipp skjærebrettene i lengde med en sirkelsag. La ca 1/8 tommer mellom tilstøtende brett for å tillate utvidelse. Når du jobber deg opp, forskyver sømmer mellom tilstøtende sidekledder med fire fot fra ett kurs til et annet.

6.

Kontroller nivået mens du arbeider oppover. Hvis du mister nivået ditt, gjør du mindre korreksjoner over flere sidespor, i motsetning til å gjøre en enkelt, større justering.

Tips og advarsler

 • Hvis Huset er ikke allerede isolert, det er en god ide å installere isolasjon mens sidesporet er utenfor huset.
 • En maling eller flekk vil beskytte cedarsiden fra vann og ultrafiolette stråler fra sollys.
 • Cedarsider er et klassisk byggemateriale. Det er et naturlig produkt, så når det blir utsatt for elementene over tid, kan cedar sidespor etter hvert bli skadet. Rot, hull som kjeder seg av insekter eller fugler, forvridning og solskader kan til slutt gjøre dine cedar siding boards usynlige og ubrukelige. De gamle brettene skal fjernes og erstattes med nytt materiale. Når du har fått den gamle sidesporet fjernet fra huset, må du undersøke den underliggende strukturen for eventuelle interne skader som ellers ikke kunne oppdages. Med strukturen kontrollert, kan nytt sidesporemateriale installeres på huset.

  Andre artikkelen

  Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
  Typer Utvendig Stucco
  Hvordan bygge din egen trappestrengere
  Hvordan å smake meksikanske fliser
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Slik jobber du trygt med asbest
  Slik bruker du vinylgulv
  Hvordan forberede seg på internmaleri
  Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
  Gulvbeleggverktøy
  Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
  Billige gjør-det-selv ideer for bad remodeling
  Slik installerer du et toalett på en sementplate
  Spisestue tak ideer
  Hvordan lage sementtrapper utenfor
  Slik installerer du Blum hengsler