Hvordan bygge steinvegger

Hvordan bygge steinvegger 

1.

Merk av området der du ønsker å installere fjellveggen ved å grave en svært grunne grøft langs installasjonsområdet. Denne grøften bør være mindre enn en tomme dyp. Det er bare å rydde området av børste og lage en ren linje å følge.

2.

Kli ned i jorden rundt 18 tommer langs installasjonsområdet. Denne grøften gir en base og drenering for veggen. Fyll skytten med vasket stein grus og deretter dekke gruset med en plast maske landskapstøy for å holde jorden fra å vaske inn i steinene og tette opp dreneringen.

3.

Fyll opp grøftområdet med dine største og mest stabile steiner. Hver vil være omtrent en fot bred og og en fot lang. Hvis du bruker murstein, installer du først det første laget av veggen i grøften.

4.

Bygg opp veggen til den er i ønsket høyde ved å installere litt mindre steiner opp gjennom de stigende lagene på veggen. Arbeid opp til små steiner som er størrelsen på knyttneve men ikke mindre. Ordne steinene slik at hver er stabil og omgitt av en balanse av steiner av samme størrelse.

Tips og advarsler

 • Påfør mørtelet mellom steinene som du ville når du lagde murstein. De fleste steinvegger bruker ikke mørtel, men noen mindre tradisjonelle vegger bruker den til å sikre steinene.
 • En steinmur legger til ekte, naturlig detalj i et hjem. Det har også mange bruksområder. En høy steinmur vil holde dyrene ute av plenen og ut av hagen din. Det vil også gi en bestemt eiendomslinje som fungerer som en barriere mellom plenen og naboens plen. Mange villaeiere velger å bygge sin egen steinmur. Dette er et prosjekt for alle som har en sterk rygg og mange ekstra bergarter på eiendommen deres Enkle fjellvegger er bygget i størrelse og lengde, begrenset kun av antall steiner til din disposisjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
  Sammenlign kjøkkenskapsmerker
  Slik bruker du Duraflame logger i en peis
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Tips om aluminiumskæring
  Instruksjoner for å legge laminatgulv
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Slik installerer du et toalett på en sementplate
  Typer av elektriske neglpistoler
  DIY: Casement Windows
  Typer lagskruer
  Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
  Slik Keramisk Tile En Trapp
  Typer av grønne hjem
  Forskjellige materialer å isolere
  Hvordan bygge alkovehyller
  Solar Power Assisted Houses
  Hvordan reformerer du kabinetter?
  Slik grout en bad dusj
  Slik installerer du Cedar Cladding