Hvordan bli kvitt duer fra taket

Hvordan bli kvitt duer fra taket 

1.

Finn områder på taket ditt som tiltrekker duer. Vær oppmerksom på hvor duene har en tendens til å neste eller dvele. Vanligvis finner du duer på høye, utadvendte områder som fortelt, takhyller, loft og brede, flate ledges.

2.

Installer taktile repellenter Disse avskrekkene gjør det enkelt å gjøre området ubehagelig for duer å lande. Den vanligste duftavviseren er en spike stripe, som du kan kjøpe online eller på maskinvarebutikker. Du kan også lage en gjør-det-selv spike stripe med kylling wire. /p>

3.

Sett opp et fugleskrem. Duer vil gjemme seg bort fra et livlig utseende fugleskrem, forutsatt at det endrer posisjoner fra tid til annen. Du kan også sette opp en vindsug som ser ut som en rovfugl.

Lei en profesjonell til å bruke kjemikalier og giftstoffer. Miljølover og lokale forordninger stiller strenge og varierende restriksjoner på bruk av gifter og andre dødelige metoder for duekontroll. I stedet for å risikere bøter eller andre rettslige skritt, er det best å innhente hjelp fra et profesjonelt skadedyrskontroll selskap for mer drastisk pigeon-befolkningsreduksjon.

Tips og Advarsler

 • Klistrende kjemikalier kan også gjøre overflaten unappealing til duer. Sørg for at kjemikaliet ikke tiltrekker seg insekter eller ødelegge taket ditt før du bruker det.
 • Hold områder uten mat og vann for å hindre duer fra å ringe.
 • Ikke mate duer, da dette oppfordrer dem å gå tilbake til området.
 • Duer er kanskje de mest skygget av bevingede skadedyr, sprer sykdom, parasitter, støy og, selvfølgelig, fekalitet hvor de roser. Som skapninger av trøst foretrekker duer å nest i områder med minst mulig motstand. Dermed er nøkkelen til å shooing duer unna din eiendom å gjøre taket ubeboelig til duer, eller i det minste mindre tiltalende enn andre nærliggende steder.

  Andre artikkelen

  Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
  Hvordan å ødelegge glassfiber
  Deler av en trappelegging
  Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
  Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
  Formål med et siltgjerde
  Slik fliser du en dampdusj
  Hvordan Grout Slate Backsplash
  Bytte ut en pre-Hung dør
  Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
  Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Wood Mantel Styles
  Kran inspeksjon sjekkliste
  Fakta om isolasjon
  Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
  Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
  Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
  Slik bruker du en annen bryterboks
  Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater