House Cladding Ideas

House Cladding Ideas  Husene er bygget i mange forskjellige stiler og former. Cladding valg spiller en viktig rolle i utformingen av en bygning. Du kan legge til personlighet i ditt hjem ved å endre materialer eller farger som brukes på utsiden. Disse endringene øker verdien og individualiteten til huset.

Masonry

Brick er en holdbar og vedlikeholdsfri husbekledning. Murstein koster mer enn andre beleggsmaterialer, men varer lenger, ifølge ConsumerBuild.org. Brick finer dekker utsiden av bygningen og er tilgjengelig i forskjellige farger og design for å matche husets ønsker. Hvis tradisjonell murbruk brukes, er støttemurene bygd med murstein eller murverk. Vanntetningsmiddel må påføres etter mursteinfiner eller tradisjonell mur er installert.

Veggplattform

Veggbord ligner trefelt, men det trenger ikke males. Dette kledningsalternativet er vanntett og slitesterkt. På grunn av sin nedbrytbare natur en gang fjernet fra hjemmet, er værbrettet et miljøvennlig valg. Plater installeres vertikalt eller horisontalt.

Monolitisk system

Det monolitiske systemet er påføring av sementplater eller gipsbelegg på en bygning. Strukturerte veggstiler varierer i farge og stil og kan utformes for å imøtekomme boligenes spesifikasjoner. Denne metoden krever mer vedlikehold enn de fleste andre kledningsvalg, ifølge ConsumerBuild.org. Fordi teksturert veggbekledning gir dårlig isolasjon, er det mer vanlig i varme klima.

Andre artikkelen

Slik installerer du en soapdish i flis
CCD-støvfjerning
Hvordan bygge et hus i U.K.
Betongformel
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
Hvordan bruke en statisk dreiemomentmåler
Typer av lettvektige badekar
Hvordan kutte og installere Window Trim
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Hjemmelaget Shake Siding
Hvordan bygge en handikapdusj
DIY: Keramiske gulvfliser
Fjerning av lim fra Vinylfliser
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
ADA Krav til VVS-utstyr
Tin Kitchen Backsplash Ideas
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Trykkbehandlingen av tre