DIY: CFL Lighting

DIY: CFL Lighting 

1.

Fjern eventuelle dekselplater eller globes på armaturene dine. Glober holdes vanligvis på med tre skruer som gjør at kloden kan hvile på leppene til armaturets base eller montering. Løsne disse for hånd eller med en skrutrekker mens du støtter kloden. Dekkplater fjernes vanligvis ved å trekke ut to eller flere skruer

2. Fjern pærer med glødelampe.

3.

Bytt glødelampene med CFL-pærer ved å skru de nye pærene Kontroller at du har valgt en tilsvarende lysstyrke av CFL. For eksempel er en 13 til 15 watt CFL ekvivalent i lysstyrke (målt i lumen) til en glødelampe på 60 watt. Pakken på de fleste CFL-pærer vil notere glødelampen Wattage equivalent.

4.

Bytt pærene i en hvilken som helst armatur på en dimmer med spesielle dimmbare CFL pærer. Standard CFL pærer kan ikke dempes og plassere dem på en demperbar krets kan skade pære og redusere levetiden betydelig.

5. Velg frostete hvite eller klare glober i stedet for tonede glober for å få mest mulig ut av din overliggende CFL-belysning , som gir et lys som betraktes som 'varm hvit', og bringer ut de varmere fargene på innredning og innredning mens du fremdeles produserer lys som virker hvitt for det menneskelige øye. For nyanser (enten stoff, metall eller glass) som tillater noe ufiltrert lys, er fargen fin.

6.

Bytt glødelamper i pære lamper og rom ofte brukt på dagtid for CFL-pærer som er 'dagslysbalansert' eller 'fullt spekter', spesielt hvis du er utsatt for sesongmessig affektiv sykdom. Disse pærene etterligner lyset av naturlig dagslys og kan også inneholde ultrafiolett og infrarød frekvens, noe som kan være nyttig i små doser.

Tips og advarsler

 • Unngå å bruke CFL-pærer med full spektrum eller andre lamper som gir ultrafiolett lys i områder med fint kunstverk, spesielt oljemalerier, da de ultrafiolette strålene kan bidra til å forringe malingen.
 • Konvertering til kompakt fluorescerende belysning (CFL) er enkel og tar ikke elektrisk erfaring fordi kompakte fluorescerende lyspærer er designet for å fungere i standard glødelamper. CFL-pærer forbruker mindre energi og varer over 6 1/2 ganger lengre enn glødelamper mens du bruker omtrent 1/5 mengden elektrisitet til en tilsvarende mengde lys. En ulempe ved CFL er at pærene kan ha en lagringstid før de slås på. Kjøpe pærer merket 'instant on' løser dette problemet.

  Andre artikkelen

  Slik konverterer du en garasje til et studio
  Instruksjoner for rørtråd
  Nivåmålingsverktøy
  Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
  Marble Gulv Tips
  Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
  Hvordan kutte Clay Roof Tiles
  Slik bruker du Formica og Laminat
  Historisk Farm Preservation Grants
  Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
  Typer av vinduer for et trehushus
  Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
  Slik legger du gulvlaminatgulv
  Slik limer teppe til tre
  Taklampe Installasjonsveiledning
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  Hva er fordelene med Cork Flooring?
  Ideer til å lage en Trailer Veranda
  Trim Installasjonstips
  Slik bruker du granittfliser til benkeplater