Bytte ut en pre-Hung dør

Bytte ut en pre-Hung dør 

1.

Fjern dørhuset fra begge sider av rammen ved å feste det vekk fra veggen med en flat sperre. Bruk låseklemmer for å trekke neglen gjennom baksiden av støpningen for å forhindre skader på ansiktet og sett støpningen til side for gjenbruk.

2.

Knock shims fra mellom jamb og veggrammen med hammer og kald meisel. Klipp naglene som holder jambet på plass med en gjensidig sag. Fjern skruene fra terskelen, dersom døren er så utrustet og vipp rammen ut av rammen mot utsiden av rommet slik at døren hviler i rammen uten å falle gjennom.

3.

Fjern kutte naglene fra rammeboltene med låseklemmer, eller hammer dem flush. Sug noen rusk fra bunnen av dørrammen, spesielt hvis den nye døren har en terskel.

4.

Stå den forhåndsdekkede dørenheten midt i åpningen. Legg shims over toppen av jamb header på hengsel siden av jamb og kjør en spiker opp gjennom overskriften og shims inn i rammen overskriften ovenfor.

5.

Sted et nivå på kanten av hengselsiden, og juster bunnen av hylsen inn eller ut for å sentrere boblen i indikatoren. Legg shims bak nederste hjørne av hengsel side jamb og kjør en negl gjennom jamb og shims inn i rammen bak. Legg til shims og spik jambet i øverste hjørne og midtpunktet til hengselsiden for å sikre det helt.

6.

Gjenta nivellerings-, shimming- og spikerprosedyren med knoppsiden jamb. Legg shims over toppen av knottets sidekant og spik opp gjennom jamb header og shims inn i rammepunktet over.

7.

Kjør en 3-tommers behandlet dekkskrue gjennom hvert skruehull i terskelen, eller bunnplaten på utvendige dører med en trådløs bore. Trekk til skruene tett for å trekke terskelen fast til tremmen under.

8.

Gjør det originale dørhuset på nytt med det nye jamb og neglen på plass med en ferdig nagel hver 10. til 12 tommer, gjennom foringsrøret inn i kanten av døren. På utvendige dører, spik mursteinformen på utsiden av ansiktet til rammen bak med en 16 pennespiker hver 10 til 12 tommer.

Fyll sømhullene med maleren ' s caulk eller tre fyllstoff og sand glatt. Berør fyllingen med et lag med matchende flekk eller maling påført med en kunstnerbørste.

Pre-hung dør enheter har revolusjonert virksomheten å installere dører. Det som pleide å ta en dyktig håndverker en halv dag for å fullføre, kan nå gjøres av en gjør-det-selv-selger om noen timer. Velg en dør som har samme bredde og høyde som originalen, og har knotten og hengslene på samme side av døren. For ytterdører spesielt må du også matche bredden på jamb med originalen.

Andre artikkelen

Slik installerer du PVC-gulv
Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Slik installerer du Trex Deck-innlegg
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Rørrensningsverktøy
Ideer til hjemmefravær
Typer HardiePlank Siding
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets
Roof Shingle Alternativer
Keramisk flis mot Vinyl Gulv
Verktøy for fjerning av berøring fra inne i dusjen
EPA WaterSense-sertifisering
Hvordan lage en brannsikker vegg
Slik bruker du granittfliser til benkeplater
Hvordan gå grønn med hvitevarer
Hvordan male over utvendig oljert trefelt
Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
Hvordan bygge et tregulv
Slik fjerner du mal fra tre uten kjemikalier