Asbest Floor Tile Identification

Asbest Floor Tile Identification 

Teglstein

Fliser som inneholder asbest og asbestlim ble brukt hyppigst mellom 1920 og 1960-tallet. Mens flisene ble produsert på enkelte områder til 1980-tallet, hadde 70 produsenter stoppet produksjonen og salget av dette materialet på 70-tallet.

Hvis flisene ble installert da huset ble bygget, eller om noen indikasjoner peker mot fliserens alder, prøv å finne ut om flisen ble lagt før 70-tallet. Hvis det var, er det stor sannsynlighet at det inneholder asbest.

Tilefarge

Hvis de aktuelle flisene er identifisert som fra en bestemt tidsperiode, ta en titt på fargen deres. De fleste asbestfliser produsert fra 20-tallet til 60-tallet er mørke i fargen. Svarte asfaltfliser var ekstremt populære i denne perioden, men nyanser av burgunder, mørkegrønn, mørkblå og brun vil også ofte inneholde asbestfibre eller støv.

Teglens størrelse

Den mest populære størrelsen på flisene under tidsperioden asbest gulv ble produsert var ni inches. Nominelt dimensjonerte 12-tommers fliser ses mindre ofte, men ble også produsert i denne tidsperioden. Nesten alle ni tommers vinylfliser produsert før 1970-årene inneholder asbestfibre eller lim. Fliser med en størrelse på ca. 12 tommer, og mer sannsynlig 13 tommer, kan også inneholde asbest.

Materiale

Hvis gulvet i spørsmålet ble produsert mellom 1960- og 1980-tallet og ikke er en 9-tommers eller 12- tommers vinylfliser, men er i stedet et ark av linoleum, det kan inneholde asbest i sin støtte. På denne tiden produserte mange produsenter ikke lenger asbestfliser, men limet som ble brukt for å installere fliser og linoleumgulv, inneholdt fortsatt asbeststøv og fibre .

Gummifliser produsert i denne perioden kan også ha blitt festet til gulvet med asbestlim.

Plassering av flis

Asbest var populært i hjemmet som beskyttelse mot varme og brann. Siden asbest er ildfast, kan det ha blitt installert i områder med høy varme. Dette kan inkludere rundt peiser og ovner i kjelleren, så vel som under vedovner.

Asbest ble brukt svært ofte i kjellere, garasjer og andre områder hvor den ble lagt direkte y på toppen av sement. Limet som ble brukt til å legge ned asbest-vinylfliser, fulgte spesielt godt med disse områdene og var ugjennomtrengelig for fuktigheten som kan påvirke slabinstallasjoner. Asbest ble brukt i produksjon av fliser og fliser lim fra 1900 til ca 1980. Mens ikke alle fliser produsert i denne perioden inneholder asbest, gjør nok for å gjøre renoveringen av noen eldre boliger farlig for villaeiere.

True asbest testing bør utføres i et laboratorium, men det finnes måter å identifisere sannsynligheten for asbest i et gulv. Før du fjerner gammel vinylgulv, må du bestemme sannsynligheten for at den inneholder asbest og ringe i EPA for veiledning om nødvendig.

Andre artikkelen

Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik fjerner du en glassfiberbad
Energistøtte i Ohio
Baderomforbedringsideer
Hvordan estimere grus for en kjørevei
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan bygge et vegg akvarium
Marble Backsplash Ideas
Hvordan bygge dine egne tre hyller
Baderom Vanitiy Ideas
Slik justerer du Starrett Micrometers
Grants for å gjenopprette historiske hjem
Tile Underlayment Alternativer
Tregulvslipemaskiner
Bygg en skorstein for en vedovn
Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Hvordan jobbe en håndsag
Hvordan lage en garasje
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet