Utvendig Hjem Renoveringsideer

Utvendig Hjem Renoveringsideer  Renovating utsiden av et hjem er sjelden kommer til å være en billig piknik i parken. Renoveringer som gjør en forskjell koster penger og vil trolig kreve minst hjelp fra en profesjonell selv om du selv kan gjøre mye av arbeidet. Oppsiden er at sluttresultatet kan være noe du alltid har drømt om å ha, så vel som noe som kan legge til ekte salgsverdi til ditt hjem.

Stier og gangveier

Renov stien som kommer fra parkeringsplassen eller gate til inngangsdøren din. Gjør-det-selv-prosjekter for den relativt erfarne utendørs håndverket kan inkludere en enkel murstein paver sti til en mer komplisert, men også mer imponerende flaggstien gangvei.

Utendørs kjøkken

Forvandle en kjedelig uteplass eller et annet uteområde til noe virkelig verdt å renovere området til et utendørs kjøkken. Modulære sett som kan settes opp relativt raskt, er tilgjengelige, eller du kan gå på fullstendig renoveringsrute som kan koste opp flere tusen dollar, men ender med en flislagt serveringsbord, innebygd grill og vask og barstol sitter under et lysthustak . I henhold til 'Better Homes and Gardens' Utendørs Kjøkken, 'er det viktig å holde grillen i nærheten av disken for rask og sikker håndtering av varmt kokekar.

Installere Gutters

Installere gutters er et oppussingsvalg som kan hjelpe Holde jord erosjon i sjakk og kanskje til og med redde grunnlaget fra potensielt svært dyre reparasjoner. Gutters kommer i en rekke materialer som inkluderer galvanisert metall, aluminium og vinyl. Ifølge 'Home Improvement 1-2-3' er vinylgutters lettere å installere enn metall fordi du reduserer risikoen for å kutte fingrene dine, eller at du ikke kan klemme stykkene sammen.

Brick Finer

Ikke alle mursteiner som du ser startet som mursteinhjem. Vurder å renovere hele huset eller Bare den delen som forbipasserende ser, ved å legge til mursteinfiner. Mursteinfiner består av et enkelt lag med murstein som hviler på husets fundament med trerammer bak baksteinene. Denne utvendige renoveringen betyr at mindre vedlikehold er nødvendig på utsiden av huset ditt, og du får også fordelen av holdbarheten og styrken til et mursteinhjem.

Legg til en kolonne

For et århundre siden var kolonner en nødvendig strukturelt element i mange boliger. En moderne renovering for å introdusere den elegante elegansen til en kolonne kan ikke være strukturelt viktig, men det kan definitivt legge til en følelse av stil. Kolonner er tilgjengelige i flere former, inkludert koniske, runde og firkantede. Materialer som brukes til å lage kolonner inkluderer tre, metall og polyuretan. 'Decorating Projects 1-2-3' anbefaler å legge til en faux maleri teknikk som marmorisering eller svamp for å legge til mer tekstural dybde til disse moderne kolonnene.

Andre artikkelen

Hvordan klippe treforming til et tak
Home Design Alternativer for en garasje
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Fluorescerende lyspærer Fakta
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Hvordan bygge et to-tier skap
DIY Garage Design
Wire Cutters u0026 Safety
Typer av utvendig trim
Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
Hvordan bygge din egen trappestrengere
Hvordan ramme en ytterdør i fast murverk
Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
Instruksjoner for rørtråd
Slik fjerner du arklinoleum
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Slik Tile En Dusj Rimelig
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Å lage konkrete gjerdeinnlegg