Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt

Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt 

Installere kanalstykker på huset

1.

Bestem baselinjen din. Ta kontakt med produsentens anbefalinger angående hvor høyt fra husets lavpunkt du skal begynne. Bruk et målebånd og nivå for å finne husets lavpunkt og måle opp anbefalt avstand fra dette punktet. Merk punktet med en penn.

Med kalklinjen og nivået, smekk en baselinje rundt omkretsen av huset.

3.

Se kalklinjelinjen og bruk korrosjonsbestandige negler til å spikere den brettede aluminiumstartlisten til husets rammeverk. Kjør startstripen rundt hele omkretsen. Tak startstrimlen på plass og kontroller nivået før du sikrer det til huset.

4.

Løft nivåstyringslinjer vertikalt langs husets innvendige og utvendige hjørner. Fest dine innvendige og utvendige hjørnestykker til huset. Klipp PVC-hjørnebitene i lengden med en hacksav. Fest hjørnestykkene til huset med korrosjonsbestandige negler drevet gjennom de prefabrikerte spikerne. La 1 / 16th til 1 / 32nd tomme av neglaksjene eksponeres for å tillate utvidelse og sammentrekning iboende vinyl- og PVC-stykker. Juster disse stykkene slik at panelene som løper langs husets lengde, passer inn i den åpne siden av hjørnebitene.

5.

Klipp J-kanalen i lengden med din hacksaw og spik disse brikkene rundt toppen og sidene av vinduer og dører og langs skrå takkledder.

6.

Klipp og fest verktøyet på undersiden av vindusrammer og langs horisontalt tak takkanter.

Installere Vinyl Siding Panels

1.

Kjør ditt første kurs av vinyl sidespor. Start på bunnen av huset og arbeid deg opp. Lås basen av disse stykkene i aluminiumstartlisten. Legg 1/4 tommers mellomrom mellom enden av et panel og enden av kanalen den passer inn i. Fest panelet til huset med korrosjonsbestandige negler drevet gjennom spikeråpninger plassert på panelets øverste kant. Overlappe tilstøtende paneler med 4 tommer. Strategisk plassere overlappene dine slik at de er litt avstand fra døråpninger eller gangveier, og sett overlappene slik at Overlappingen peker bort fra naturlige utsiktspunkter. Dette vil forbedre utseendet på den ferdige jobben.

2.

Lås basen på ditt andre sidesidekurs til toppen av kurset under

Kontroller nivået ditt hvert tredje eller fjerde sidesidekurs. Når du justerer nivået, gjør du mindre korrigeringer over flere sidespor, i motsetning til en enkelt, dramatisk reparasjon.

Kutt panelene slik at de passer rundt vinduer og dører. Bruk tinnskruer til å kutte panelene i lengde og en verktøykniv til Slip materiale langs lengden av et panel.

Bruk et snaplåsverktøy for å slå lugs hver 12 inches langs toppkanten av kuttpaneler. Fest disse stansene i o verktøyet trim.

6.

Arbeid deg fra basen til takkanten langs huset på taket.

Vinyl sidespor har blitt et av de mest populære byggematerialene i vår moderne tidsalder. Nylige innovasjoner har gjort vinylfasader et attraktivt alternativ for å oppdatere utseendet til ditt hjem. Vinyl sidespor er rimelig, holdbar og relativt enkel å installere. Vinyl sidespor kommer som et system av polyvinylklorid (PVC) kanaler som er festet til rammen av huset ditt. De sammenlåsende vinylfeltpanelene monteres deretter inn i de festede kanalene. Dette systemet skaper en komplett værbestandig membran rundt utsiden av huset ditt.

Andre artikkelen

Hvordan justere Folding Closet Dører
Bordsagblad Tips
Slik installerer du en glassfiber dusj og badekar omgir
Slik kjører du en flisesag
Slik borer du betong
Forskjellen mellom bambus og tregulv
Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
Bruken av en luft meisel
Ideer til kjøkkenfliser
Slate Tile Flooring Ideas
Roof Shingle Alternativer
Hva er Carrera Marble?
Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Slik henter du en betongbord
Installasjon av keramiske fliser
Hvordan å fullføre kjeller gulv
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Fordeler og ulemper ved kunstgress
Slik fjerner du skadet bakgrunn