Slik installerer du Trex Deck-innlegg

Slik installerer du Trex Deck-innlegg 

1.

Mål lengden på Trex-dekkposten, inkludert den vertikale dimensjonen av dekkbjelker, ved hjelp av et målebånd.

2.

Overfør den overordnede dimensjonen som er bestemt i trinn 1 til innlegget, og bruk et håndfelt for å utvide linjen over ansiktet av innlegget.

3.

Klipp Trex-innlegget i lengde , ved hjelp av en gruvesag.

4.

Merk den vertikale senterlinjen i undersiden av innlegget med en blyant. Forleng denne linjen med en firkant fra basisenden ca. 8 tommer. Dette vil være midtlinjen til bolthullene.

5.

Merk midten av det øverste bolthullet på den vertikale dimensjonen av dekkfeltet. minus 1 tommers, trekker båndet fra basen av Trex-innlegget.

6.

Merk et annet punkt på midtlinjen 5 ... tommer fra hullsenteret merket i trinn 5 mot basen av Trex-innlegget til midten av det nedre bolthullet.

7.

Bor begge hullene lagt ut i trinn 5 og 6, ved å bruke en elektrisk borer montert med en 5/8-tommers treboringbit. Når du driller Trex-materialet, løfter du regelmessig bitt ut av hullet for å fjerne sponene og minimerer overoppheting av biten.

8.

Fest boret Trex-innlegget i posisjon mot dekket kantbøyle med klemmer. Sørg for at innlegget er på riktig oppsettpunkt og bruk en byggers nivå for å bekrefte at innlegget er plumb.

9.

Bor gjennom hullene som er installert i trinn 7 for å markere hullplasseringene i dekkets kantlinje. Ikke mer enn et dyp hull er nødvendig. Pass på at borehullet ikke ødelegger overflaten på innlegget.

10.

Fjern Trex-innlegget og fullfør boringen av hullene som er merket i trinn 9.

p>

11.

Bytt innlegget og sett inn en bærebult på hver av de borede hullene og strekk gjennom innsiden av felgbjelken. Fest vognboltene med skiver og muttere. Stram til boltene holder Trex-innlegget på plass.

12.

Gjenta trinn 1 til 11 for hvert dekkpost.

Tips og advarsler

 • Trex dekkstoler kan også monteres på innsiden av kantbjelken, med en ekstra kryssblokk og lengre vognbøyler for å øke sidestyrken på håndlengden.
 • Trex støtter ikke knep av dekkposter som er felles for tradisjonelle dekk, og bruk av denne metoden kan føre til at produktgarantien ugyldiggjøres.
 • Trex er merket til et deckingsystem, hvis komponenter er laget av kompositt av resirkulert plast og tre, og er et miljømessig foretrukket alternativ til tradisjonelle treverk. Trex er tilgjengelig i et bredt spekter av stilarter og finish, og gir enkel montering av tre, uten vedlikehold eller sårbarhet for elementene. Når dekksunderbygningen er på plass, begynner en Trex-dekk ved å installere Trex-belegget. Å sikre å sikre innleggene er det første trinnet.

  Andre artikkelen

  Typer energibesparende lyspærer
  Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
  Island Countertop Ideas
  Er tregulv et godt valg for kjøkken og bad?
  Stained Concrete Instruksjoner
  Sliping og dreieverktøy
  Installere Slate Wall Tile
  Hvordan lage komposting toaletter
  Byggverktøy og utstyr
  Radiant oppvarming problemer
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
  Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
  Gjør det-selv-innebygde skap
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv
  Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw