Slik installerer du PVC-gulv

Slik installerer du PVC-gulv 

1.

Sopp installasjonsstedet med en stivbrystet kost for å fjerne alt løs smuss fra gulvet. Mop det feide gulvet med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel, for å fullføre rengjøringsprosessen. Fjern avgrenset smuss ved å skrubbe på skitne flekker med en nylonbørsteskrubbebørste. Tørk gulvet med et rent håndkle.

Kontroller gulvet for eventuelle dips eller stiger i gulvets overflate. Bruk en utjevningsbjelke for å finne avstandsdeler av gulvet ved å dra stangen over gulvet og se under for å finne hull som er forårsaket av stiger eller faller i overflaten. Merk disse høye og lave flekkene med et krittstykke.

3.

Nivå gulvet ved å kutte ned høye punkter ved hjelp av en betongkvern på betongflater eller gulvslip på treflater. Sop bort rester og fyll deretter på lave områder av gulvet ved hjelp av en selvavjevende blanding. Hell sammensetningen i det lave områder og sprer det selv med den omkringliggende gulvflaten med flaten i en trowel. La stoffet kurere over natten. Bruk blandingen til å fylle eventuelle små sprekker eller flis i gulvflaten også.

4.

Lag krysslinjer i midten av installasjonsplassen målt ved de motstående veggene på flisestedet. Bruk en krysslinje til å lage linjene ved å plassere to ender av linjen i midten av motstående vegger og løfte krittet litt fra overflaten av gulvet, slipp ut linjen slik at den klikker mot gulvet og forlater en rett linje med kritt som går ned midt i rommet. Juster markert kryss i romets senter slik at linjene skaper 90 graders vinkler som passer til å tjene som retningslinjer for begynnelsen av gulv.

5.

Slå av den første linjen i PVC-gulv over overflaten, ved hjelp av den kalkede linjen som kjører lengste lengden på rommet som en veiledning. Start gulvet om 1/8-tommers fra veggen og rull det helt over rommet til den andre veggen. Klipp gulvene på en pek 1/8-tommers fra motsatt vegg ved hjelp av en verktøykniv og en straightedge for å styre kutten.

6.

Rull gulvene opp igjen og fjern deretter bakpapiret fra Den avsluttede enden. Stikk den som slutter til undergulvet og rull deretter ut gulvene igjen, og ta av bakpapiret når du går ut for å utsette limet på baksiden av gulvet. Dekk hele linjen fra vegg til vegg, opprettholde en rett linje med Kritlinjen.

Bruk den samme prosessen for å plassere de resterende PVC-gulvene, arbeide i strimler stilt tett mot e tidligere gulvstykke. Hvis mønstret, sørg for at mønstrene på tilstøtende gulvvalser stemmer overens. Bruk verktøykniven til å kutte stykkene på kanten av gulvet i lengderetningen etter behov, opprettholde gapet mellom gulvkanten og veggen for å muliggjøre utvidelse og sammentrekning av undergulvet under temperaturendringer.

8. Trykk en lang håndtert gnist over overflaten av gulvet fra midten til utsiden for å fjerne luft som er fanget under gulvet. Luften forstyrrer vedheftingen av gulvet, og prosessen sørger også for at hele overflaten av gulvet er tett mot undergulvet.

PVC-gulv, også kjent som vinylgulv, er et billig gulvmateriale som installerer raskt til en hvilken som helst flat overflate. Vanntett og slitesterk, PVC-gulv står godt til vanlig slitasje, varige år med minimal vedlikehold som kreves for å holde det så lyst og friskt som dagen du installerer den. De fleste PVC-gulv er av selvklassetypen, noe som betyr at rotete lim ikke er nødvendig for installasjon, og sparer ikke bare i arbeidet som kreves for å legge gulvet, men i løpet av tiden det er nødvendig å plassere det også. Enpersoninstallasjon er mulig, med lite arbeid nødvendig i undergulvspreparatet. Materialet kommer også i et bredt spekter av design og mønstre, og utvider dine valg sterkt i å tilpasse ditt roms d u0026 # xE9; cor.

Andre artikkelen

Typer av skruer og deres bruksområder
Hook u0026 Loop Sleeving
Wood Countertop Edging
Grønne måter å lage elektrisitet på
DIY Dørstøping
Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
Hvordan behandle Bare Wood
CCD-støvfjerning
Slik installerer du Stone Tile Backsplash
Hvordan velge den beste type tre gulv
Slik bytter du bladet på en mitsag
Hvordan male en trebørste
Tile Countertop Options
Hvordan lage tre klær linjer
Informasjon om Green Flooring
Innvendig dørutskifting
Hvordan jobbe en håndsag
Bamboo Lashing Veibeskrivelse
Soveisolasjonsforskrifter
Kitchen Island Bar Ideas