Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan

Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan 

1.

Slå av strømmen til kretsen der Hunter-fanen skal kobles. Klatre en stige og bruk en krets tester på ledningene fra utløpsboksen for å sikre at ingen strøm kommer gjennom ledningene.

2.

Forbered Hunter takvifte for å være kablet . Monter takviften på en metallplattplate som er festet til trebjelkene i taket, og la viften henges fra viftekulen i braketten. Når viften er montert, stikk ledningene fra utløpsboksen i taket gjennom det sentrale hullet i takplaten.

Hvis din Hunter-vifte ikke har en fjernkontrollsender, hopper du over til trinn 6. Ellers kobler du mottakeren til taket platen og noter ledningene som kommer fra mottakeren, takplaten og nedre stangen til Hunter-fanen.

4. Sammenkoble jordledningene sammen i en stor ledermutter, som skal komme med Hunter-fanemballasje. Vri ledningene til jordleddet, som er grønne, sammen og skru trådmutteren over dem.

5.

Koble den hvite ledningen fra taket til den hvite ledningen fra mottakeren og den svarte ledningen fra taket til den svarte ledningen fra mottakeren. Dekker hver av disse tilkoblingene med en ledermutter. Koble nå den røde ledningen fra mottakeren til en svart eller hvit ledning fra viften. Koble en svart ledning fra mottakeren til en svart ledning fra viften, og koble en hvit ledning fra viften til en hvit ledning fra mottakeren. Pass på å dekke disse tilkoblingene med nettmutter også. Trykk alle disse ledningene forsiktig gjennom takplaten slik at de er over taket, inne i utløpsboksen. Pass på at du ikke ødelegger ledningene.

Merk de tre ledningene som kommer fra utløpsboksen gjennom takboksen og de tre ledningene fra takviften gjennom stangen. Koble til tilsvarende farger: hvitt til hvitt, svart til svart og grønt til grønt. Den grønne ledningen er jordledningen og kan være blåfarget til Hunter-fanen. Strip noen isolasjon som trengs for å få en god forbindelse med lederne. Sett inn en ledermutter over hver tilkobling og trykk alle disse ledningene når du er forsiktig koblet til takplaten i utløpsboksen bak den.

Tips og advarsler

 • Hvis ledningene fra utløpsboksen er gamle og isolasjonen ser bra ut, bør du vurdere å koble til tilkoblingene i elektrisk tape for å sikre at det ikke skjer noen shorts.
 • Noen fjernkontroll Hunter Ceiling Fans har ikke en jordledning, men har i stedet En grønn skrue på siden av monteringsmaskinen. Fest jordledningen fra taket til denne jordingsskruen.
 • Hunter har mange typer innendørs og utendørs takvifter. Serien av fans som de tilbyr, er Arkitekt, Misjon, Art Noveau og Low Profile. Til tross for disse mange forskjellige stilene, er prosessen med ledningsføring av takviften relativt lik blant dem alle. I hovedsak må ledningene fra kryssboksen i taket kobles til ledningene som kommer fra viften. Så lenge du bruker riktig forholdsregel når du arbeider med elektriske komponenter, er dette en trygg jobb som kan gjøres om noen få minutter.

  Andre artikkelen

  The Best Soils for Compaction
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
  Treverkende håndverktøy
  Slik søker du Stucco Over Wood
  Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Hvordan kutte et porselen gulv
  Går grønne oppvarmingstips
  Hvordan bruke fliser utenfor
  Bench Grinder Instruksjoner
  Wood Siding Ideas
  DIY: Porch Ceiling
  Hylle Hengetips
  Kjeller Remodel sjekkliste
  Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
  Slik installerer du fliser rundt et badekar
  Ontario Government Renovation Grants
  Hvordan å refinfinere tre sidespor
  Hvordan å forny keramiske fliser