Jetted Tub Installere spesifikasjoner

Jetted Tub Installere spesifikasjoner 

1.

Ta kontakt med rammebeskrivelsen for boblebadet. Hvert merke og modell av karet er forskjellig og vil kreve forskjellige spesifikasjoner for rammen. Sjekk gulvene dine for å forsikre deg om at det kan støtte vekten på boblebadet. I tillegg kontrollerer du karet for å sikre at orienteringen passer inn i utformingen for rørleggerarbeidet ditt. Bygg rammen for karet på spesifikasjonsarket. Du trenger 2 x 4 brett, en hammer, skrutrekker, drill og skruer.

2.

Monter et GFCI uttak i karrosserammen. Selv om et normalt uttak kan fungere for denne oppgaven, er det nødvendig med GFCI-uttak ved kode på mange områder. GFCI-uttak bidrar til å beskytte deg mot elektrisk støt hvis karet lekker. Hvis du ikke føler deg komfortabel å installere et stikkontakt, må du leie en autorisert elektriker.

3.

Sett badekaret i rammen. Sett et nivå på kanten av karet for å sikre at det er nivå. Juster boblebadet med treskjær til det er nivå.

4.

Fest flensen på karet til trerammen med skruer og en skrutrekker. Ta kontakt med produsentens anvisninger for å finne ut om du trenger å feste noen ankerstropper eller skumpolstring på karet. Mange boblebad bruker disse for å redusere vibrasjonene i karet under bruk.

5.

Bestem hvor tilgangspanelet for karet vil være plassert. Dette panelet må alltid være lett tilgjengelig. Noen villaeiere velger å plassere dette panelet i rammen av karet mens andre lager et tilgangspanel som ligger i et tilstøtende rom.

6.

Fullfør tilkoblingene for pumpen og rørleggerarbeidet etter produsentens anvisninger. Før du lukker rammen for karet, kontroller du for lekkasjer. Gjør dette ved først å fylle karet med vann og la det renne. Hvis du har noen lekkasjer eller problemer, må du fikse disse på dette tidspunktet.

7.

Fullfør sidene av karbadrammen. Noen huseiere velger å installere fliser mens andre bare installerer sheetrock eller tre rundt rammen. Tett området mellom karet og rammen surround med en perle av caulk. Caulk vil forhindre vann i å komme inn i karet.

Jacuzzi er et avslappende tillegg til et hvilket som helst hjem bad. Enten du oppretter en master suite eller bare et luksuriøst gjestebad, vil et boblebad skape en spa-følelse i ditt hjem. Det er mer komplisert å installere et boblebad, enn å installere et vanlig badekar. Imidlertid bør prosessen ikke være skremmende for villaeiere som følger installasjonsinstruksjonene og spesifikasjonene som følger med badekaret. Å vite det grunnleggende vil komme deg i gang.

Andre artikkelen

Forskjellige materialer å isolere
DIY kjøkkenkiosk
Hvordan bygge Passive Solar varmtvannspaneler
Slik installerer du lommedører for nybygging
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Asfaltmalingsideer
Fjerne gamle badekar
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Slik søker du Stucco Over Wood
Gulvbeleggverktøy
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Hvordan lage undergulv i metallboliger
DIY Shower Liner Installasjon
Instruksjoner for å bygge en Pergola
Komposittdekktyper
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Hvordan forberede seg på betongfarging
Hvordan bygge en Cedar Closet
Hvordan lage et betonggulv