Instruksjoner for å legge laminatgulv

Instruksjoner for å legge laminatgulv 

1.

Mål rombredden med et målebånd og del denne måling med bredden på ett laminatgulvstykke. Hvis dette er mindre enn 12 tommer, del deretter den resterende avstanden i halvdel og kutt de første og siste radene av laminatplanker til denne bredden på plankens tunge side med en motorsag. Mål lengden på rommet og del denne lengden med lengden på en planke. Igjen, hvis den er mindre enn 12 tommer, del den resterende avstanden i halvdel og kutt to planker til denne bredden for hver rad du vil installere med en motorsag. Disse blir sluttplankene i installasjonen din. Hvis målingene er mer enn 12 tommer, må du bare kutte en plank til avstanden målt.

Hvis veggene er ujevne måler og kuttes hver ende på hver rad mens du jobber. Ikke kut alle delene på en gang, de passer ikke ordentlig i rommet.

2.

Klargjør gulvet ved å fjerne hindringer som teppespiker eller takstrimler ved hjelp av en pry bar og hammer. Fjern alt gjenværende limrester (hvis tepper ble limt til gulvet) ved å slipe gulvet med en sirkelskive. Håndsand små områder eller rester og flekker med sandpapir.

3.

Klipp av tungenseksjonen av plankene som skal installeres i første rad og legg plankene langs gulvet Skyll opp mot veggen. Plankene vil passe langs veggen siden du allerede har målt bredden på rommet og kuttet plankene i størrelse.

4. Legg ned de etterfølgende radene av laminatgulv ved først løfter opp forrige rad og snapper de tilstøtende radene på plass, kobler tungen og sporpartiene som anbefalt av produsenten din. De fleste vil bare stikke på plass.

5.

Fortsett å legge laminatplankene ned til hele gulvet er dekket. Plankene må gå rett opp til kanten av veggen under dørlister.

Tips og advarsler

 • Acclimate laminatgulv til romets miljø i 48 timer før installasjonen.
 • For å installere laminatgulv med eksisterende dørlister, legg en plank mot støpestykket og trek en linje der de to skjærer. Skjær støpene med en håndholdt sag og deretter Fjern kuttdelen av støping før du installerer raden.
 • Fjern eventuelle gulvlister eller grunnplater før du installerer laminatgulv og erstatt dem når du er ferdig.
 • Monter montering av betonggulv barriere på gulvet, sikr det med maskebånd for å forhindre dampinntrenging.
 • Laminatgulv revitaliserer et gammelt gulv med en ny overflate. I dag har laminater realistiske mønstre som ligner på naturlige overflater. Trelaminatgulv er veldig nært visuelt til ekte tre. Dette appellerer til villaeiere fordi laminatgulvet motstår flekker og absorberer ikke fuktighet som naturlig tre vil. Det er et vanlig valg for hjemreparasjoner og er lett tilgjengelig i boligforbedringsbutikker og gulvcentre. Installere laminatgulv er også et vanlig gjør-det-selv-prosjekt.

  Andre artikkelen

  Tak isolasjonstips
  Hvordan bygge en dør i kjelleren
  Håndverktøy for metall
  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Slik installerer du metalldører
  Slik installerer du en antikkdør
  Bygge hyller i min garasje
  Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
  Felles badfarger
  Slik Strip Concrete Sealer
  Fotovoltaiske takmaterialer
  Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
  Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
  Alternativer for kjøkken benkeplater
  Slik installerer du sementbord på kjellergulv
  Wet Saw Instruksjoner
  Hvordan lage et hodegjerde med hyller
  Hvordan male en garasjeinnredning
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Bambus Gulv og vann