Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap

Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap 

1.

Kjøp primeren og maling. Kjøp en flekkblokkerende, innvendig primer med høy adhesjon. Kjøp en halvglans eller glansmaling til topplakkene dine fordi de kan skrubbe - et stort pluss for et kjøkken.

2.

Fjern skapdørene, skuffene og all maskinvare med en skrutrekker. Hvis du skal male i skapene, må du fjerne eventuelle flyttbare hyller. Støtt dørene og hyllene på saghester eller et annet støttesystem som gir deg tilgang til kantene på overflatene du maler.

3. Rengjør alle overflatene du planlegger å maling ved hjelp av en husholdningsrenser. For spesielt fettete eller smussete overflater, bruk trisodiumfosfat (TSP) eller et alternativ. TSP er en hard kjemikalie; bruk hansker, øyevern og følg alltid instruksjonene nøye. Skyll alle overflater med vann og la dem tørke.

4.

Forbered arbeidsområdet. Legg aviser eller slippe kluter over gulv og andre møbler. Bruk malerens tape til å maskere av områder som vegger og apparater som du vil beskytte mot maling.

5.

Reparer eventuelle flisete overflater ved hjelp av nonshinkende kitt og en kittkniv. Lad kittet tørke og sand det deretter med 180-grit sandpapir.

6.

Sand alle overflater du planlegger å male ved hjelp av 180-grit sandpapir. , vil primeren og maling ikke feste seg ordentlig. Fjern alt slipende støv med en fuktig klut eller klut.

7.

Forbedre alle overflatene du planlegger å male ved hjelp av en høy Førsteklasses kantene på skapdørene og hyllene først, etterfulgt av de flate overflatene. Bruk lange, glatte slag og legg ikke primeren for tykt på.

8.

Før innsiden av skapene først ved å primer på baksiden av skapet, etterfulgt av 'taket', sidene, bunnen og deretter eventuelle faste hyller. La primeren tørke over natten. Hvis du maler begge sider av skapdørene , flip dem over for å prime baksiden, og la dem tørke over natten.

9.

Påfør ditt første lag maling, med samme metode som for grunnlaget. La malingen tørke helt.

10.

Påfør ditt andre lag maling. La det tørke helt.

11.

Sett sammen skap og skuffer og sett på igjen all maskinvare når malingen er fullstendig herdet. For latexmaling, kan dette ta 14 til 30 dager. Jo mer herdetid du kan gi dine nymalte kjøkkenskap, desto bedre vil de kunne motstå slitasje for daglig bruk.

Tips og advarsler

 • Før du begynner ditt maleri-prosjekt, bekreft at skapene dine faktisk er verdt bryet. Hvis vinylen er dårlig skåret eller peeling, vil du sannsynligvis bli skuffet i de endelige resultatene, siden det samme vil skje med din nymalte overflate ikke lenge etter at jobben er ferdig.
 • Når du kjøper maling, teller kvaliteten , spesielt i et rom som fungerer like hardt som et kjøkken. Velg de beste produktene du har råd til. Latexmaling renser opp med vann, har lav lukt og er mer motstandsdyktig mot mugg enn oljebaserte maling.
 • Et komplett kjøkken ombygging er et dyrt og forstyrrende prosjekt som vanligvis krever deltakelse av dyre fagfolk. Maleri er derimot en billig og glad måte å forynge slitne kjøkkenskap. Vinylskap, med den slanke overflaten, er mer utfordrende å male enn tre. Med de riktige produktene, forberedelsene og malingsprogrammet kan du imidlertid gi dine vinyl kjøkkenskap et nytt utseende som vil vare.

  Andre artikkelen

  Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
  Slik monterer du Cedar Shingles
  Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
  Hvordan bygge en tre skuff
  Fordelene med isolerende et gjennomsøkingsrom
  Hvordan estimere et byggeprosjekt
  Legge Keramisk Tile
  Ideer om å legge til andre materialer til en laminat benkeplate hvis lengde er for kort
  Tungsten Carbide Cutting Tools
  Hvordan lage Cement Trapper
  Ny teknologi for hus
  Slik installerer du en toalettflensspacer
  Typer av veggtekstur
  Hvordan lage et takstativ
  Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
  Baderomslagringsideer
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Vinyl Siding Design Ideas
  Slik bruker du en kappelampe
  Slik bruker du en vinkelfinner