Hvordan lage flat skap dører

Hvordan lage flat skap dører 

1.

Mål kabinettfronten som du lager døren til flatskapet. Mål kabinettet fra utsiden, og få både bredde og høyde på kabinettet.

p> 2. Kjøp et trepanel laget med samme tre som skapet som er minst 1 tommers større i bredde og lengde enn det målte området slik at det strekker seg litt større enn skapets ansikt . Forsikre deg om at treplaten ligger helt flatt mot en overflate med alle kanter som rører den overflaten.

3.

Slip kantene på panelet jevnt ved hjelp av stadig finere griser av sandpapir. Begynn med grovt sandpapir og arbeid deg opp med gradvis finere griller for å glatte overflaten. Bytt papir med hver passering til panelets kanter er glatte å berøre. Tørk panelet ned med en klutsklut for å fjerne slipingsrester.

4.

Lakk eller flekk panelet for å matche skapet. Farg panelet ved å bruke et lag med flekk med en skumapplikator. Arbeid langs kornet av treet, spred flekken lett langs overflaten, pass på å ikke plukke flekken på noe sted. La flekken tørke i ca to timer og deretter påfør et annet lag for å skape dybde til flekkfargen. Hvis du maler på panelet, må du bruke malingen i tre separate strøk, og arbeide med kornet av treet når du påfører jevnslag med maling med pensel eller rulle. La malingen tørke mellom strøk. Tørketiden vil variere i henhold til maling og romforhold.

5. Legg et lag med tetningsmasse på panelet for å beskytte overflaten mot flekker. Pensel tetningsmidlet på treet i en enkelt, solid frakk som dekker jevnt på treet. La tetningsmassen tørke i 24 timer.

6.

Installer spol hengsler på baksiden av panelet, plassert u0026 # xBD; tommer fra panelets kant slik at de 'er jevn med kanten av kabinettet. Finn hengslene på siden av skapdøren hvorfra du ønsker å dreie skapet åpent. To hengsler er nødvendige for små og mellomstore skap, med tre hengsler som er nødvendige for større skap, for eksempel kinahyller. Bor pilothull for hengselskruene ved hjelp av en elektrisk borer, og bruk deretter treskruer for å sikre hengslene på plass. Flush hengsler vil forhindre et mellomrom mellom skapets dør og kabinettets ansikt.

7.

Merk plasseringen av skapets dørhåndtak på forsiden av panelet på 1- tommers inn fra kanten av skapet overfor kabinetthengslene. Bruk en elektrisk drill til å bore skapet håndtere hull gjennom skogen.

8.

Skru et dørhåndtak til forsiden av skapet.

9.

Hold skapdøren i åpen stilling mot forsiden av skapet med hengslene på plass mot innsiden av kabinettens sider. Legg en assistent på tømmernivå under døren for å forsikre deg om at døren henger med kabinettet. Merk plasseringen av hengselhullene på skapet og senk deretter skapdøren.

10. < / p>

Bor pilothullene inn i kabinettet med boret for hengslene. Monter flatdørdøren til forsiden av skapet ved hjelp av treskruer for å sikre skapdøren på plass. Test døren ved å åpne og lukke den. Døren skal lukkes i skudd mot skapets ansikt.

En av de mer grunnleggende designene for å lage en skapdør er dørdesignet med flat skap, også kjent som en dørdør. En platedør består av et enkelt trepanel festet på forsiden av et skap. Synlig ikke-påtrengende, den passer inn i hvilken som helst d u0026 # xE9; cor og er rask å bygge fra en hvilken som helst tre type for å passe alle typer kabinetter. Å lage en flat skap dør krever også liten snekker ferdighet å fullføre, og som sådan kan være et trebearbeiding produkt egnet for alle huseiere eller nybegynnere.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
Typer av sirkelsager
Stucco Color Ideas
Tile Countertop Options
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Trex fordeler og ulemper
Slik installerer du en ekstern inngangsdør
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
Forskjellige materialer å isolere
Rørrensningsverktøy
Slik bytter du en taklampe
Stone Tile Ulemper
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Deler av en trappelegging
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Hvordan sette opp en sprøytepistol