Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre

Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre 

1.

Beregn antall innlegg du trenger. Innleggene er hva gulvet på ringen faktisk vil hvile på. En post hver 7 'er tilstrekkelig for dimensjonene av treet som brukes i dette prosjektet. (Se Referanser 1 og 4) Kickboxing ringer selges i størrelser på omtrent 20' ved 20 'til 25' ved 25 '. (Se Referanser 2) For et dekk 21 'ved 21' vil dette kreve at hver bjelke støttes av 4 innlegg. Fire bjelker vil være nødvendig, slik at spannene ikke løper mer enn 7 ', derfor blir totalt antall innlegg 16. Klipp 16 en fotdeler av 4 x 4

Spiker hver 2 x 10 bord til en annen slik at du har tolv bjelker som er 7 'lange og 4' x 10 '. innleggene på bakken slik at de danner fire rette linjer 7 'fra hverandre med 7' mellom hver post. Pass på at hver linje er parallell med den neste. Spik de 4 'x10' bjelkene til disse innleggene, slik at de fire resultatene er fire 4 'x10' bjelker som er 21 'lange, hver støttet av fire innlegg. (Se referanser 1 og 4)

3.

Spik de 2 'x6' brettene mellom hver av bjelkene. De 2 'x6' brettene skal være fordelt hver 18 'fra hverandre, slik at det til slutt er 14' x6 'spenner som er 21' lange og knytter de fire bjelkene sammen. (Se referanser 1 og 4).

Klipp 1 'på slutten av hvert stykke kryssfiner. Spik kryssfiner på 2' x6 'spannene. Bruk alle femten brikker av kryssfiner vil forlate en en fot bred spalte på den ene siden av ringen. Bruk 1 'kryssfinerbitene kutte av de større arkene for å fylle dette gapet.

5.

Nail en 4 'x 4' x 4 '-post til hvert hjørne av ringen. Slip tauene til dem slik at hver side av ringen er inngjerdet av tre tau, den ene over den andre.

Tips og Advarsler

 • Det kan være å foretrekke å kjøpe matter å sette på gulvet i ringen for å bryte faller.
 • Kickboxing stammer for ca 2000 år siden i Thailand, med kampsporten til Muay Thai. På 1970-tallet ble det populært i Europa og Amerika som en del av Karate-hendelsene, og ble praktisert som karate var, på matter på et treningsstudio. På slutten av 1970-tallet begynte kickboxing å bruke boksestilringer, som fremdeles er standard til denne dagen. I dag er kickboxing en av de mest populære former for kampsport, og mange amatørorganisasjoner eksisterer som scenerer sine egne kamper. Heldigvis for slike organisasjoner er det ikke så vanskelig å bygge din egen kickboxing ring.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv
  Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Slik isolerer du en plate
  Slik installerer du laminatgulv over linoleum
  Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
  Hvordan estimere grus for en kjørevei
  Typer av lettvektige badekar
  Hvordan jobber solpaneler om natten?
  Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
  Remodeling u0026 Home Improvement Ideas
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
  Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
  DIY Trim Work
  Hvordan velge en Bordsaw Blade
  Ulike typer tre dører
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
  Hvordan remodel en mantel
  Slik installerer du baderomsfliser på veggen med lim