Håndverktøy for metall

Håndverktøy for metall  Å forsøke å jobbe metall med feil verktøy er forverrende og tidkrevende. Du trenger verktøy som er laget spesielt for jobben ved hånden. Det er et stort utvalg av håndverktøy som er laget for å jobbe med metall. Forstå hvordan og hvor du skal bruke disse verktøyene, for å spare tid og energi.

Hacksaw

En hacksaw er ideell for kutting av metallrør og rør, høy spenning metallkutting og kutting i tette flekker. Bladet har mange fine tenner og er festet til en høyspenningsramme med ergonomisk utformet håndtak. Den normale lengden på et hacksagblad er ca 20 tommer. Bladet kan vendes sidelengs og låst på rammen for vanskelige kutt. Metaller kuttes med denne sågen ved å skyve hakkesagen i fremoverstreker på tvers av metallet.
Meisel Meiselen har et skjæreblad i den ene enden og et trehåndtak på den andre. Meiselen holdes normalt vinkelrett på metallet og rammes med et hardt flatt instrument som en hammer. Meier som brukes til å kutte metaller, kommer i to grunnleggende varianter - varme meisler og kalme meisler. , metallet som skal meisles oppvarmes først til en viss temperatur i av orge, noe som gjør metallet mykt og bøyelig. Meiselen brukes da til å gjøre de nødvendige kuttene. En kald meisel er laget av herdet stål, og det brukes til å kutte metaller uten oppvarming. Kaldmeier kommer i forskjellige størrelser og brukes til chipping og kutting av kaldmetaller som smijern, støpejern, uherdet stål, kobber, messing og aluminium. Den hardy cold meiselen er en variant av det varme meislet. Den har en firkantet skaft og brukes normalt med kanten sitt oppad. Begge typer meisler danner metallet til det punktet hvor metallet kan knuses av med et par tang.
u0026 # xA0;

Saks

Saks brukes til å kutte plater. Det finnes mange forskjellige typer skjær, inkludert kraftskjærer, alligatorskjærer, guillotinskjær og benkessaks. Saksene har firkantede kanter for å gi ekstra styrke og holdbarhet. Metallet som skal kuttes, plasseres mellom saksene 'to kniver og trykk påføres ved å trykke på håndtaket. Denne handlingen ligner på et par saksskårpapir.

Kraner og dør

Kraner og dør brukes til å kutte tråder i metaller. Kranen er boltlignende og gjør kvinnelige tråder, mens dysen er mutteraktig og gjør mannlige tråder. Det er tre typer kraner - bunn, taper og plugg. Pluggen er den vanligste Brukt trykk. Den har en bratt konus ved sin spisse ende som skjærer dype tråder med noen svinger.

Andre artikkelen

Hvordan gå grønn med hvitevarer
Hvordan Bytt Trimmer
Hvordan å fullføre kjeller gulv
DIY Shower Liner Installasjon
Verktøy som brukes til å kutte utkledning av laminatplater
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Hvordan bygge en flat takhytte
Slik bruker du en annen bryterboks
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Mobile Home Deck Ideas
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Wood Stripping Tools
Slik graver du opp et betonggulv
Installere kjøkken benkeplater
Texas Septic System Regulations
Ulike typer tre dører
Verktøy for å lage en dør
Klippeplexiglass med bordsag
Slik legger du på tregulv til betong
Slik Caulk en dusj Pan