Air Sliping Tools

Air Sliping Tools  Luftmalingsverktøy er nyttig for sliping av metallbjelker, trepanelplater og andre harde overflater mens du bygger et nytt familierom eller annen struktur mens du remodellerer. Disse små, luftdrevne håndverktøyene er relativt lette og kompakte, slik at de kan brukes på byggeplasser som mye større kraftverktøy ikke kan få tilgang til.

Mini Air Angle Grinder

Har en 2-tommers hjulstørrelse i nærheten av variabel hastighet gasspjeld for en kompakt design, er mini luft vinkelsliper designet for å brukes i strammere områder mens remodeling et rom eller bygge en ny. Med en gjennomsnittlig vekt på mindre enn 2 pund i totalvekt, er mini-luftvinkelsliper et effektivt verktøy for utjevning av kantene i en 2-til-4-seksjon av tre eller for sliping av tøffere metalloverflater for veggplasseringer.

Høyre vinkelsliper

Designet for å bli grepet i venstre hånd ved håndtaket til venstre for dette slipeverktøyet, inneholder den høyre vinkelsliperen en regulatorstyrt luftmotor som brukes til å slå dette verktøyets slipeskive ut for å glatte ut nesten hvilken som helst tre- eller metalloverflate. Den medfølgende sikkerhetslåsen vil forhindre at dette verktøyet starter når brukeren ikke vil ha den. Den rette vinkelsliperen inneholder også gir som stadig smøres, noe som gir en jevnere drift overalt.

Horisontal luftkvern

Med en gjennomsnittlig lengde på bare over 18 tommer, veier den horisontale luftkvernen under 8 pounds og har en selvlukkende nivågass som sørger for at sikkerhetsforholdene for dette slipemaskinen er oppfylt. Designet for å nå veggen struktur s og andre høyhøyde områder som kortere slipingsverktøy ikke kan nå, inneholder det horisontale luftkvernet et 4-tommers slipeskive som gjør en effektiv jobb med å utjevne treflater som må ordnes riktig under et lite eller stort byggeprosjekt. < h2> Dual Grip Air Grinder Med to gummipropper på begge sider, inneholder dual grip air grinder et 7-tommers slipeskive som drives av dette verktøyets hovedluftkompressor. Nyttig til flattende herdet stål som må brukes som en del av en dørramme eller som en del av et metallskur s tak, er dobbeltgrepsmaskinen enkelt å manipulere av eieren på grunn av sin kompakte design.

Andre artikkelen

Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik bruker du Formica og Laminat
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Wood Stripping Tools
Hva er standard dørknophøyde på en dør?
Slik installerer du et toalett i et hjørne
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik overfører du en tregulv
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Hvordan bygge et vegg akvarium
Slik konverterer du en garasje til et studio
Innebygd Peis Ideas
Baderom Vanitiy Ideas
Hvordan bygge et komposterings toalett
Slik fjerner du flis fra bademurer
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
Slik legger du gulvlaminatgulv
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping