Wood Med Tile Floor Ideas

Wood Med Tile Floor Ideas  Tre og fliser blander seg ikke vanligvis, men etter hvert som flere mennesker eksperimenterer med både keramiske fliser og skjønnheten i tregulvpaneler, kommer det nye mønstre som inneholder både materialer. Hvis du liker begge deler, må du kanskje ikke gå på kompromiss. Entryways, spisestuer, kjøkken og andre store områder i hjemmet ditt er ideelle steder å blande tre og flis sammen, og skape et unikt utseende.

Borders

En av de enkleste måtene du kan slå sammen både ved og flis er med en grense. Border fungerer godt begge veier. Tenk på en flisegrense for et rikt tregulv med store keramiske fliser som fôr mot veggene og døråpningene. Denne typen design fungerer bra for innkjørsler. Hvis du vil, kan du vende om designet og lage en trekant rundt et av dine hovedfliser.

Gulvpaneler

Gulvpaneler er en av de mest populære måtene å blande tre og fliser til. I dette designet velger du flere store keramiske fliser som passer godt sammen med tregulvene (eller kontrast godt, avhengig av stilen din). Deretter legger du disse fliser i et stort trepanel som et gulv midtpunkt, og lager et rutenett eller et design med dem. Flisene skal være sterke brikker med kunstneriske elementer.

Mønster

Hvis du ikke er fornøyd med bare ett fliserpanel, glemmer du fokuspunktet og lager et helt designskjema. Bruk et kryss mønster deretter blandet fliser diamanter med striper av brent tre, eller skape en tavle effekt på samme måte. Tre gjør en utmerket ramme mellom individuelle fliser, slik at du kan bære designet gjennom et område.

Overganger

Hvis du liker tre og fliser, men vil holde dem skille, så del dem i separate områder og skape gode overganger . Vanligvis kan tre lage overganger lettere enn fliser. Planlegg en tregrense som skaper en innføringslinje til selve flisen. Husk at du må justere for høydeforskjeller basert på høyden på tre- og flisvalgene dine.

Andre artikkelen

Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
Slik holder du huset ditt kaldt om sommeren
Baderomforbedringsideer
Instruksjoner for Vinyl Siding
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
Går grønne oppvarmingstips
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan lage et nytt bad
Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
Hvordan identifisere Asbest Gulv
Fordeler og ulemper med tennplank countertops
Slik forsegler du en polert porselensteinflate
Typer av grønne hjem
Kitchen Island Bar Ideas
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
Hvordan å eliminere lakk lukt
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Opprinnelse av håndverk stil hjem
Ny teknologi for hus