Tips om Caulking

Tips om Caulking  Caulking brukes tradisjonelt ved hjelp av en dispenser eller caulking pistol, selv om mange produsenter nå tilbyr caulking i klemrør eller trykkburk. Det finnes spesifikke typer av caulking designet for bruk på ulike typer prosjekter. Fordi forskjellige caulks tørker, herdes og krympes i forskjellige hastigheter, er det viktig å lese instruksjonene på berøring før du bruker.

Typer av Caulk

Det er viktig å forstå at forskjellige typer av caulking som er ment å være brukes til ulike prosjekter. Akryl latex caulk blir noen ganger referert til som malerenes caulk, fordi den kommer i en rekke farger og kan lett males over for å matche resten av overflaten. Akryl latex caulk brukes primært rundt vinduer og sidespor på grunn av sin evne til å maling. For materialer som er vanskeligere enn tre, som betong, stein eller metall, brukes butylgummi caulk fordi det er den mest holdbare, men for å rydde opp, må du bruke en slags løsemiddel. Silikon caulk er en flott allsidig caulk fordi den kan brukes på en rekke overflater og materialer. Silikon caulk brukes til å tette vinduets kanter, fordi den holder seg fleksibel selv etter tørking, selv om den ikke skal brukes til sidekledning, da den avviser maling. Det finnes også spesielle typer av caulking som bekjempe mugg, til bruk i bad og mørtelkorn som holder opp til høy varme.

Tape

Du kan holde dine caulking perler ryddig og rett hvis du tape rundt i området du planlegger å caulk. Hvis du holder to stykker tape på ønsket avstand fra hverandre, kan du påføre caulk og ta av båndet og la en ren og jevnt bearbeidet linje bak. Bare bruk påkjølingen din, tørk overskuddet på det tilstøtende båndet og fjern deretter båndet.

Gjenbruk av en beholder

Hvis du finner deg selv med et halvt fullstendig rør av caulk som har tørket, ikke bekymre deg; det er fortsatt håp for caulk. Begynn med å kutte åpningen på tetningsrøret ditt bredere, det kan hende du må kutte den åpne for sin bredeste diameter. Etter å ha klippet åpningen, kjør en lang grov skrue inn i den herdede korken og trekk den tørkede korken ut av dysen. Du har en halv beholder av caulk som fortsatt er brukbar. Alternativt, for å spare en halv tom beholder, sett bare en negl eller en skrue i enden av dysen og pakk den i plast for å holde den frisk.

Andre artikkelen

Standardrørstørrelser
Formål med et siltgjerde
Hvordan bygge en dør i kjelleren
Wood Siding Ideas
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Innfelt belysningsideer
Hvordan lage Cement Trapper
Hvordan oppusses Formica countertops
Slik installerer du Accuride skuffesklier
Fjerning av Graffiti Paint
Ontario Government Renovation Grants
Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Peis Sett inn monteringsanvisning
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
Leed sertifiseringsprotokoll
DIY Epoxy Paint