Slik installerer du tilpasset flis i en dusj

Slik installerer du tilpasset flis i en dusj 

1.

Legg ut plastspjeldet over veggpinnene. Forsikre deg om at plasten overlapper grunnflensen i dusjen. Stift dampspærren til endepinnene og fest den inn i hjørnene så tett som mulig. Monter barrieren som et stort stykke siden sømmer og kanter gir vann en sjanse til å få det.

2.

Mål dimensjonene på dusjmuren og kutt platene på bakplaten til passe. Husk å legge til u0026 # xBC; -rommet mellom randen av dusjen og bunnen av bakplaten. For å kutte bakerbrettet må du score en side av den med en kniv og deretter kaste den halvveis på poengsummen. Score den andre siden for å fullføre kuttet. For bakerbrettet som går over tappekranen, må du kontrollere at målingene dine er nøyaktige og deretter kutte hullene med en sabersag med et karbidblad.

3.

Spiker i bakerbrett ved hjelp av 1 u0026 # xBD; -in galvaniserte takspiker. Sett en 1/4-tommers mellomrom på bunnen av bakplaten, sammen med eventuelle horisontale sømmer, for å redegjøre for området du må kappe. Spiker bakplaten inn i tappene i 6-tommers intervaller. Spikhodene skal være flush med overflaten når du er ferdig med å spikere.

4.

Påfør silikonblokk til bunnen av bakplaten for å lage en vanntett tetning mellom brettet og dusjen. Påfør samme lokk til horisontale sømmer i bakplaten og også i hjørnene.

5.

Spik et rett bord til veggen der toppen av den første raden av fliser vil gå. Dette brettet gir deg en rett og jevn linje for flisen å hvile på. Når resten av flisene er i, vil du fjerne dette brettet og bruke den nederste raden av flis.

6.

Spre litt mastikk på trowel og legg det på en seksjon av veggen. Bruk den rette kanten av trowel til å spre limet, og bruk deretter den hakkede siden for å kamme den og gi den kantene. Hold trowel i en konsistent høyde for å holde mastikken på et jevnt nivå.

7.

Sett den første tilpassede flisen i et nederste hjørne og vri det litt for å sette det inn limet. Hvis din egendefinerte flis har et design på det, må du sørge for at du plasserer flisene i riktig rekkefølge. Plasser en mellomrom mellom den første flisen og den andre for å ta hensyn til fugemasse som du vil plassere. Bruk fliser til å passe på flisene rundt VVS og for brikkene på enden av veggen, som normalt vil være en brøkdel av en flis. Ikke fliser over det området der såpeoppvasken og dusjhyllene skal gå. Når alle fliser er på veggen, la den sitte over natten før du fortsetter.

8.

Bland fugemassen i henhold til instruksjonene som fulgte med den. Bruk fugemasseflaten til å påføre fugemasse på en del av flis. Skyv fugemidlet diagonalt over hullene for å tvinge fugemasse ned i dem. Skrape eventuell overflødig fugemasse av flisen, pass på at du ikke graver noen fuger ut av hullene. Fortsett og legg til fuger på hele overflaten, bortsett fra bunnen, toppen og hjørnene.

9.

Vent 15 minutter og rengjør deretter overflødig fugemasse med en fuktig svamp. Hold svampen så rent som mulig, mens fugemassen fjernes. Bruk først sirkulære bevegelser, og skyll deretter over flisene til fugen er borte.

10.

Påfør caulk til de områdene du ikke gjorde. mellom dusjpannen og bunnflisen, plassen over toppflisen og mellomrommet mellom hvor to vegger møtes. Fyll mellomromene helt og smid dem ut med en fuktig klut. Du bør også kappe rundt flisåpninger i nærheten av rørleggerarbeid til hindre vann i å komme inn i veggene.

Tilpassede fliser kan skape et personlig design for en dusjkabinett. Du kan ha fliser laget som gjentar en tilpasset design, eller at hver flis er en del av et større design som kommer sammen når dusjen er ferdig. Å installere egendefinert fliser er ikke så annerledes enn å installere vanlig fliser, du må bare bruke flisen i riktig rekkefølge dersom flisene dine utgjør et større design eller maleri.

Andre artikkelen

Asfaltmalingsideer
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Slik justerer du Starrett Micrometers
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Baderom Remodel sjekkliste
Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
Hvordan Finne Omaha tregulv
Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
Grønne måter å lage elektrisitet på
Stiler av utvendig trim
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Slik installerer du en soapdish i flis
DIY Dørstøping
Passiv solvarmeinformasjon
Bruker til en dørkvern
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
Hva er passiv solenergi?
Attic Stair Installasjon over joists