Slik fliser under toalett

Slik fliser under toalett 

1.

Slå av vannet til toalettet ved avstengningsventilen bak den. Koble fra vannlinjen med skiftenøkkelen. Fjern monteringsboltene i bunnen av avføringen, og løft ut toalettet og la gulvvannet bli utsatt.

2.

Del gulvområdet i fire firkanter ved hjelp av en kritt Snap line for å legge ned to linjer som krysser i midten. Sett opp flisene dine i et rutenett som starter ved krysset, spred ned tynnmørtelmørtel med en nikket trowel og trykk på flisene på plass med mellomrom mellom dem.

3.

Fortsett å legge fliser langs linjene, bygge ut mot veggene. Installer alle flisene bortsett fra de rundt toalettet, og la en firkantet omkrets av flislagt område der. La flisene sette seg over natten.

4. Sett fliser over avløpet (uten mørtel) for å vurdere hvor de skal rade rundt den. Plasser flisene på samme måte som resten av dem er fordelt. Spor kurven til dreneringen på overflaten av flisene med blyanten din, noe som gjør kurven omtrent 1/4 tommer bredere enn kanten på dreneringen. (Dreneringsposisjonen skal være synlig gjennom mellomrommene mellom flisene.)

5.

Ta opp flisene. Klipp unna bunker av flisen med fliser, arbeid fra kanten og gradvis chipping på hver flis til du har formet den langs den markerte kurven.

Mørtel fliser rundt dreneringen, etterlater 1/4 tommers mellomrom. La dem stille over natten. Fjern avstandsstykkene.

7.

Sprer fugemasse over alle flisene med en gummileggsporkel, tvinge Legg på fugemasse i 48 timer før du re-installerer toalettet.

Tips og advarsler

h4>

 • Bruk øyevern når du fliser fliser.
 • En av utfordringene ved å fliske et badgulv er spørsmålet om hva man skal gjøre rundt toalettet. Den riktige metoden er å trekke ut toalettet, flisen rundt gulvavløpet, og sett på toalettet på nytt. Fordi toalettsokkelen skal dekke hele området, må flisene ikke passe perfekt rundt dreneringen. Tilehåndtak gir deg mulighet til å bøte og forme fliser inn i kurven du trenger.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Barn Building Ideas
  Hvordan gjenvinnes polystyren?
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Stone Tile Ulemper
  Slik bruker du Formica og Laminat
  Hvordan å ramme en bad vegg speil
  VVS inspeksjon sjekkliste
  Interiørstøping Styles
  Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
  Slik monterer du Cedar Shingles
  Gjør det selv betong gangveier
  Hvordan bygge en flat takhytte
  Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv
  Hvordan lage skap
  Slik måler du radius for bøye plater
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Taktekking Instruksjoner for helvetesild
  Baderomslagringsideer
  Slik installerer du Cedar Cladding