Slik fliser du rundt en toliet

Slik fliser du rundt en toliet 

1.

Hold en prøveflis mot toalettet, og estimer, ved hjelp av målebåndet, hvilken del av flisene du til slutt skal kutte av. Bruk markøren og merk av områdene på flisene som du må kutte av med flisesagen.

2.

Sett beskyttelsesbrillene på og bruk flisesagen til å kutte utenfor områdene av fliser som vil bli forskjøvet av toalettet. Siden bunnen av et toalett er typisk en oval eller sirkel og en flis er en firkant, vil det være nødvendig å bruke sågen til å kutte av delene av flisen som vil bli forskjøvet av toalettet.

3.

Sett en flis ned rundt toalettet og kontroller om de opprinnelige målingene var korrekte. Gjenta prosessen til alle fliser har blitt løst riktig.

4.

Påfør flislimen på undersiden av flisene ved hjelp av pensel. Legg press på flisen i 15 minutter for å støtte limet. For en granitt eller marmor fliser, bruk et lim som er av lignende farge til flisen, og for et sett med fliser, bruk et mer fleksibelt lim som ikke blir koblet fra treet når det utvides eller kontrakterer.

Tips og advarsler

 • Besøk spesialbutikker for å kjøpe det mer effektive flislimet. For en ide om de mulige populære limene du kan bruke, les 'Tile Adhesive Basics' på Tile Magazine. (Referanser 1)
 • Bruk ikke treflis på badet, uavhengig av lakkkvaliteten på treet, fordi det sannsynligvis vil komme vann i flisene og ødelegge det.
 • li> Flislegging rundt et toalett er tungvint, med mindre du har tilgang til de riktige verktøyene, måleenhetene og flislimen. Flislegging rundt et toalett krever estimering av flisene som kreves, såing og forming av flisene slik at de passer rundt toalettet på riktig måte, og deretter påføring av riktig lim før du endelig plasserer flisene på plass.

 • Andre artikkelen

  Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
  Typer av takfelt
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Slik installerer du Stor Wall Tile
  Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
  Hjemstillatelse Prosjekter
  DIY Epoxy Paint
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Hva er melamintømmer?
  Slik monterer du en svart skorsteinsovn
  Hvordan bygge et servantskapskapskap
  Hvordan lage et rampe for skatere
  Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
  Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
  Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
  Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
  Baderomsdynamiske farger
  Gjør det-selv-innebygde skap
  Hva er passiv solenergi?
  Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver