Instruksjoner for Vinyl Siding

Instruksjoner for Vinyl Siding 

Installere trim og kanaler

1.

Bestem og merk din grunnlinje eller lavpunktet på huset hvor din sidespor vil starte. Se veiledningsproduktørens instruksjoner angående hvor høyt fra bakken du skal starte. Når du har bestemt og merket dette punktet, bruker du nivået og kalklinjen til å kjøre den styrelinjen hele veien rundt huset. Se denne linjen når du henger startbilde.

2.

Fest startstrimlen til huset. Bruk korrosjonsbestandige negler for å montere dette brettede aluminiumstykket. Den nederste kanten på ditt første sidesporbanekurs vil stikke inn i den åpne enden av startstrimlen. Kjør neglene på 16 til 24 tommer gjennom spikerne på stripen.

3.

Monter innvendig og utvendig hjørnebit. Disse stykkene løper vertikalt langs alle hjørnene av huset. Snap en riflet kalklinje du kan henvise til når du fester foldede PVC-kanaler til huset. Husk at panelene passer inn i den åpne enden av disse kanalbitene og orienter dem deretter. Spik hjørnebitene på plass med korrosjonsbestandige negler drevet gjennom spikerne. Ikke over kjørespiker når du henger på vinylbrikker. Du vil forlate om 1/32 til 1/16 tommer neglaksjene som er utsatt for at vinylen skal ekspandere i høye varmeperioder.

4.

Klipp kanalbrikkene i lengden med enten en hacksav eller en sirkelsag. Du kan bruke tinnskruer til å kutte tynnere materialer, slik som panelene.

5.

Fest trimbitene rundt vinduene og dørrammene. Bruk J-kanal rundt sidene og toppene på vinduene og dørene og verktøyet trim under vinduene. Panelene hviler løst i J-kanalen, mens toppkanten på paneler som passer inn i verktøyet trim vil snap på plass.

Installer J-kanal langs dine skrå tak tak og verktøy trim langs horisontale takfelt. Når du kjører to stykker PVC trimme inn i hverandre, la ca 1/4 tomme mellom dem. PVC utvider og kontrakterer mer enn nesten alle andre byggematerialer.

Installere Vinylpanelene

1.

Installer ditt første kurs på sidi ng paneler. Fest den nederste kanten av disse panelene i startstrimlen. Enden av panelet skal ligge ca 1/4 tommers fra baksiden av J-kanalen den passer inn i. Spikerplater på plass med korrosjonsbestandige negler drevet gjennom de prefabrikerte spikene langs panelets øvre kant. Som ved å feste de andre stykkene, må du ikke kjøre disse naglene for tett; la et lite wiggle rom for panelene å utvide. Pass også på og kjør neglens dødsenter gjennom spikerne. Ujevnt spikret vinylfelter fører til mange forkledningsproblemer folk noen ganger opplever.

2.

Arbeid deg opp. Den nedre kanten av ett vinylpanel vil låses inn i den krokede øvre kanten av panelet under den for å skape en sammenhengende utvendig membran på huset ditt. Hvor tilstøtende stykker møtes, overlapper paneler med 4 tommer. Stagge sømmer mellom sidekurs for å øke produktets totale vannmotstand.

3.

Kontroller nivået ditt hvert fjerde eller femte sidekurs. Hvis ting kommer seg, gjør du mindre justeringer over en serie kurs. En enkel, stor reparasjon kan være svært merkbar i ferdigproduktet.

4.

Klipp panelene dine slik at de passer med tinnskruer og en verktøykniv. Paneler kan kuttes i lengder med snips, mens kniven kan brukes til å skjære bort materiale langs panelets lengde. Skjær paneler slik at de passer rundt vinduer og dører og langs skrå takfelt.

5.

Når et skjærepanel møter verktøyet trim, for eksempel langs undersiden av vinduer eller horisontale takfelt, bruk et snap lås verktøy for å slå lugs inn i toppkanten av panelet. Punch disse lugs hver 12 inches langs lengden av panelene. Punched edge av panelet vil låse inn i verktøyet trim for å skape en tett, sikker forbindelse.

Tips og advarsler

 • Tenk på hvor du vil ha din paneler for å overlappe. Hvis du kan holde overlappene dine litt avstand fra områder med høy trafikk, for eksempel døråpninger, blir de mindre synlige. Ved å forsiktig plotte hvor panelene dine overlapper, kan du skape et mer sammenhengende, kvalitetsutseende.
 • Det finnes et utvalg av vinylsider som kan brukes på et hus. Eksempler er flaggfester, stikkontakter og spesialisert, dekorativt trim. Disse tilbehørene kan øke nytten og utseendet på huset ditt.
 • Vinyl sidespor er en av de mest populære byggevarer på markedet i disse dager. Det har fordelene ved å være attraktivt og rimelig. I motsetning til andre typer siding fungerer vinyl som et komplett system. Først er det installert en rekke stive polyvinylklorid (PVC) kanaler og trimbrikker; da er de mer fleksible vinylfeltpanelene installert innenfor kanalene. Det er noen spesialiserte verktøy du trenger for å installere vinylsider, men de er ikke dyre. Ellers bør de fleste av verktøyene som er nødvendige, være felles for boligen som ikke er redd for forbedringsprosjekter.

  Andre artikkelen

  Slik dekker du et popcorn-tak
  Slik fjerner du en badekranhåndtak
  Tips om å gå grønn på skolen
  DIY Vinyl-Kutting
  Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan å si om et tau er nylon
  Hvordan kutte Clay Roof Tiles
  DIY: Porch Ceiling
  Liste over verktøy for bygging
  Hva er passiv solenergi?
  Kobler to støpehuller
  Slik installerer du en antikkdør
  The Best Soils for Compaction
  Slik får du leder for forbedringsprosjekter
  DIY Shower Liner Installasjon
  Baderom Redecorating Tips