Hvordan kutte Dry Tile

Hvordan kutte Dry Tile 

1.

Mål og merk linjene for å kutte på flisen, ved hjelp av et målebånd og blyant. Kontroller målingene nøye for å være sikker på at de er nøyaktige før du skar flisen til størrelse.

2.

Legg flisen på en solid arbeidsflate og la kanten for kuttet til henge over siden. Avhengig av størrelsen og tykkelsen på flisen, sikter du på 1/2 til 1 tommers overheng hvis det er mulig. Press ned på flisen, hold den stabil mens du skjærer.

3.

Legg merke til begynnelsen av flisene med et hacksag med et fliseskjæringsblad festet, med noen få korte slag. Dette gir deg et hakk for å holde bladet på plass og gir lengre slag for å kutte gjennom flisen. Start fra utsiden av flisen og arbeid deg inn mot arbeidsflaten for å unngå unødvendig press på den ikke støttede flisen. Bruk stabile og milde slag for å kutte, og juster flisposisjonen hvis nødvendig for å fullføre kuttet.

4.

Legg merke til plasseringen av flisen for å kontrollere at den ble kuttet ordentlig og passer på plass som ønsket. Små justeringer av kuttet er mulig ved hjelp av en fin kantfilm, men store ufullkommenheter krever kutt på en ny flis.

Tips og advarsler

 • Lag en mal på papir med den nøyaktige formen på kuttet som kreves. Legg papirmalen på flisen for å tegne blyantlinjen nøyaktig.
 • Unngå å kutte for raskt gjennom flisen eller det kan føre til at det går i stykker.
 • Mange fliser jobber bruke en kraft våt sag å raskt kutte fliser ren og trygt. Noen ganger er en våt sag ikke et godt valg, spesielt for å lage små kutt og rundt inventar. Tørrssager er spesielt gode for å skjære gjennom de mykere keramiske fliser, men de kan også kutte gjennom andre typer også. Tørrblader passer til standard hacksaw-monteringer og er tilgjengelig i de fleste maskinvare- eller boligforbedringsbutikker.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Hvordan klippe treforming til et tak
  Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
  Hvordan beregne trappvinkler
  DIY kjøkkenkiosk
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Hvordan lage en barnehage
  Hvordan lage en stein gangvei fra betong
  Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
  Slik fjerner du konstruksjonslim
  Slik borer du betong
  Hva er fordelene med treskruer?
  Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
  Slik bytter du bladet på en mitsag
  Hvordan kutte med en sammensatt miter sag
  Slik monterer du Cedar Shingles
  Hvordan å remodel bad inventar
  DIY Engineered Wood Floor
  Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
  DIY Dusjfliser