Hvordan finne en Louisiana Mason

Hvordan finne en Louisiana Mason 

1.

Bruk regjeringsressurser. Louisiana State Licensing Board for entreprenører utsteder lisenser til alle typer entreprenører i staten, inkludert murverk entreprenører. Lisensstyret opprettholder en søkbar database av alle lisensierte murere i Louisiana. Du kan skreddersy søkeresultatene etter by eller postnummer eller bare lage en liste over alle murverksentreprenører i staten.

Søk Bedre Bedriftsannonser. The Better Business Bureau of Louisiana gir oppføringer av murverk entreprenører i Louisiana, fordelt på deler av staten. BBB-oppføringer er ikke komplette, og kun en liste over murere som har mottatt BBB-akkreditering, en prosess som sikrer at virksomheter opererer under fastsatte standarder for etikk i oppførsel, reklame og kundeservice.

Sjekk profesjonelle organisasjoner. Stol på verktøy bygget av profesjonelle organisasjoner som representerer murere, som Mason Contractors Association of America eller Professional Masonry Association. Disse nasjonale medlemsgruppene representerer murhandel og har søkbare verktøy på deres nettsider som lar deg finne murere i Louisiana. Enkle rullegardinmenyer lar deg lokalisere en nærliggende mason med bare noen få klikk.

Masons - også kalt murverk entreprenører - konstruere bygninger, vegger, gjerder, gangveier og andre strukturer av murstein, blokker eller stein, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. I 2008 var det over 160.000 murere på jobb i USA; nesten en tredjedel av murere er selvstendig næringsdrivende entreprenører. Fordi så mange murere er uavhengige entreprenører, kan det være behov for ekstra forskning å finne en murer. Søket etter en mason i Louisiana innebærer å stole på lisensieringsorganer, forretningsgrupper og profesjonelle organisasjoner som representerer handel.

Andre artikkelen

Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Hvordan legge vinyl gulv på sement
Instruksjoner for lasernivå
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Carport Krav
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik installerer du en soapdish i flis
Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
Gjør det selv Stone Peis Mantle
Kjøkken Remodel sjekkliste
Tips om flislegging benkeplater
Ideer til en bakgårdsdekk
Hvordan bygge fliser badekar
Typer Band Saw Blades
Slik legger du laminatgulv
DIY Bambus Gulv Installasjon
Hvordan hente en stemplet betong gangvei
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre