Dørinstallasjonsinstruksjoner

Dørinstallasjonsinstruksjoner 

1.

Stå den forhåndsdefinerte dørenheten i veggåpningen, sentrert. Kileformet tre skinner tett mellom toppen av jambhodet og bunnen av veggenhodet over hengselsiden av døren. Kjør en enkelt spiker opp gjennom jamb header og shims inn i veggen overskriften ovenfor.

2.

Sett et nivå på ansiktet av hengsel side jamb. Bruk en hammer til å trykke på bunnen av hengsel side jamb inn eller ut for å justere den til et nivå posisjon. Legg shims mellom baksiden av jamb og rammestangen bak det laveste hengselet. Kjør en spiker gjennom jamb og shims inn i studen.

3.

Gjenta shimming og spikeprosessen bak de øverste og midterste hengslene, så vel som å helt sikre hengselsiden.

4. Legg til shims over øverste hjørne av knoppens sidekant og spik gjennom det inn i toppteksten. Bruk nivået til å justere knappens sidekontakt til en nivåposisjon. Legg shims og spiker bak nederste hjørnet av jambet og bak strikkplaten midt på knappen på siden.

5.

Kjør en 3-tommers behandlet dekkskrue gjennom hver hull i terskelen med en trådløs drill, dersom døren er så utstyrt. Terskelen er den horisontale platen på bunnen av en dørramme. Disse er vanligvis bare funnet på utvendige dører. Kjør skruene så godt som mulig å trekke terskelen fast til hulen under.

6.

Monter festespenningen i haket som er angitt i knivsiden. Kjør de to skruene som følger med platen, inn i jambet med den trådløse boren for å feste den.

7.

Monter festespennen i hullet kjedet i kanten av døren. . Fest den ved å kjøre de to forsynte skruene gjennom hullene i ansiktsplaten inn i kanten av døren. Monter de to halvdelene av dørknappen gjennom hullene i sperrehaken med tommellås på innsiden av døren. Trekk de to monteringsskruene gjennom hullene i knottens grunnplate og stram med en skrutrekker.

Ved å bruke pre-hang dører og lære trinnene å følge før du begynner kan du installere din egen dør. Først må du måle åpningen. Mål innvendig til innsiden av siderammer og fra gulvet til rammeboksen over døren. De fleste dører er en standard 80-tommers høy, så bredden er nøkkelfaktoren. Gi begge disse målene fra grov åpning til selgeren når du henter eller bestiller døren for å sikre god passform.

Andre artikkelen

Countertop u0026 Backsplash Designs
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Disc Sander Instruksjoner
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
CCD-støvfjerning
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Hvordan lage en betong skorstein cap
Tips om å gå grønn på skolen
Slik installerer du keramisk flis på en betongplate
Skjære Crown Molding Vinkler
Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Hvordan lage en granitt benkeplate
Ideer for ombygging av små kjøkken
Slik installerer du dusjpaneler
Slik installerer du en soapdish i flis
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Slik installerer du en glassfiberfestival
Sliping og dreieverktøy