Billige boligalternativer

Billige boligalternativer



  Ettersom kostnadene svever og ansettelsen blir usikre, søker flere mennesker kreative alternativer for billige boliger. I stedet for å signere livet ditt bort til boliglånsselskapet, kan du vurdere små hus, alternative byggeplaner og til og med mobile boliger.

Småhus

Du vil kutte boligkostnadene dine og eliminere rot i livet ditt hvis du Småhusforeningen gir koblinger til byggeplaner, designere og byggfirmaer som spesialiserer seg på hus mindre enn 500 kvadratmeter. Ifølge samfunnet krever små hus ikke bare en billigere innledende betaling, men de fortsetter å spare penger i lavere oppvarming og kjølingskostnader.

Alternative byggematerialer

Avhengig av hvor du bestemmer deg for å bygge huset ditt, kan alternative byggematerialer som halmballe, spindelkull eller rammet jord gi et billig og jordevennlig alternativ til en Tradisjonell murstein og murbruk. Ikke alle disse alternative byggematerialene er praktiske i alle klimaforhold, og du vil sjekke de lokale byggekodene. GreenHomeBuilding opprettholder en liste over lokale eksperter og Bygg ideer som kan hjelpe deg med å bestemme det beste alternative byggematerialet for ditt billige hjem.

Mobile Home Options

Selv om små boliger og alternative boliger gir billigere alternativer enn tradisjonelle boliger, krever de begge at du eier eller kjøper land . Hvis du vil unngå den prisen, må du vurdere mobil boligalternativer. Men mobil betyr ikke at du er bestemt til å leve resten av livet ditt i en FEMA-trailer. Det finnes et bredt spekter av kreative, flyttbare boliger, blant annet sammenleggbare boliger, yurter og hus laget av resirkulerte containere. Moderne designere har selv tatt på hippie skolebussen for å gi billige og mobile boliger.

Andre artikkelen

Hvordan lage en garasje etasje for flekk
Typer HardiePlank Siding
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
DIY Garage Design
Slik fjerner du en badekranhåndtak
Slik installerer du baderomsfliser på veggen med lim
Vinyl Siding Vs. Fiber Cement
Hvordan bygge en dør i kjelleren
Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
Over Ground Deck Ideas
Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
Polert Betong Gulv Ulemper
Baderomslagringsideer
Slik Caulk en dusj Pan
Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
Slik pakker du Vinduet Trim
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Baderom Vanitiy Ideas
Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
Slik installerer du teppeblokker