Alternative drivstoffkilder for boliger

Alternative drivstoffkilder for boliger  Den grønne energirevolusjonen har gjort et merk på den amerikanske offentligheten og rundt om i verden de siste årene. Alternative energiressurser har kommet seg inn i bilindustrien, og enda viktigere, byggebransjen. De fleste huseiere er på utkikk etter billigere drivstoffkilder for sine hjem med de stigende kostnadene ved fossile brensler som olje, gass eller kull. Det finnes alternative drivstoffkilder på markedet i dag.

Solkraft

Solkraft har vært et alternativt drivstoff i flere tiår, og har vokst de siste årene på grunn av den stigende prisen på konvensjonelle drivstoffkilder. Solpanelet samler energi fra solen som omdannes til elektrisitet for å kjøre alle husholdningsapparater som lys, varmeenheter, klimaanlegg og andre moderne bekvemmeligheter. Ulempen med solenergi er at den bare kan samle sollys når solen skinner. Solpanelet samler ikke energi om natten.

Vind

Vinddrevne turbiner har blitt installert av mange energiselskaper som en alternativ drivstoffkilde. Disse turbiner er store og ligger på steder der vindstrømmene blåser på et mer konstant nivå. Huseieren kan ikke installere den samme typen vindturbin som de elektriske selskapene har, men det er mindre turbiner som kan plasseres i gården. Disse turbinene ligner de gamle vindmøller som er sett på gårder, men i stedet for å pumpe vann, forvandler vindmøllen den rotasjonsenergien til elektrisk energi som kan konverteres til å drive boligen.

Geotermisk energi

Geotermisk energi er en alternativ drivstoffkilde som kommer direkte fra jordens varme. På en bestemt dybde under jordens overflate forblir temperaturen konstant. Dette betyr at uansett hva utetemperaturen er, enten det er kaldt eller varmt, forblir temperaturen under bakken den samme. Et hus kan bruke denne konstante temperaturen på jorden som en alternativ drivstoffkilde for hjemmet. Fordelen med geotermisk energi er at den aldri løper ut og er konstant om det er dag eller natt.

Andre artikkelen

Slik bruker du en annen bryterboks
Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
Installasjonsveiledning for loftsstiger
Slik installerer du og legger ut fliser
Hvordan Finne Omaha tregulv
Slik bruker du en søyleboring trygt
Hvordan legge til hyller til et skap
Hvordan å glassfiber en boks
Hvordan bygge din egen bar i kjelleren din
Hvordan sette Siding på et skur
Tile Underlayment Alternativer
Slik Keramisk Tile En Trapp
DIY Dusjfliser
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik justerer du kjøkken hengsler
Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Slik Tile En Dusj Rimelig
Slik installerer du Hardwood Trim
Hvordan å fullføre veggene i kjelleren
Hvordan forberede seg på betongfarging