Slik bytter du en Wood Door Sill

Slik bytter du en Wood Door Sill 

Fjern den gamle sylten

1.

Ta av døren av hengslene og sett den til side. Utsett den gamle sølden så mye som nødvendig for å fjerne den helt. Avhengig av konstruksjonen av døråpningen, kan dette innebære at du skal ta ferdig trim av innsiden og / eller utenfor døråpningen.

2.

Skjær gjennom midten av rotten Sill med en sirkelsag. Vær forsiktig så du ikke går så langt at du kutter inn i tilstøtende gulv. Sett den flate enden av en stor krøllestang inn i noten som er laget av sirkelsagen, og kryss opp på den ene siden av den rottede sill. Når du kan få tak i det med hånden, jobber du frem og tilbake til den kommer løs. Gjør det samme med den andre siden. Dette vil trolig la noen bøyde negler stikke inn i rommet hvor karmen var.

3.

Klipp av bøyd gamle negler ved hjelp av en Sawzall. Alternativt kan du slå dem tilbake i veggen. Få alt ut av veien for hvor den nye søllen skal installeres. Støv støv, gris, flis eller annet avfall. Hvis du ser tegn på skade på insekter, må du sørge for å håndtere det før du installerer den nye sill.

Installer den nye sillen

1.

Lag en ny herre som er den samme størrelsen og formen som den gamle fyrmen, ved hjelp av den gamle søllen som en mal. Hvit eik er et godt tre til bruk for såler, som det er kjent for dets rot-resistente egenskaper. Hvis du ikke har hvit eik, vil tamarack og cedar også fungere godt.

2.

Forbedre alt treet du kan nå som omgir rommet der den nye hylsen vil gå, for å avskrekke ytterligere råtn. Forbedre den nye søllen hvis du planlegger å male den eller behandle den med linolje eller polyuretan hvis du planlegger å la den være naturlig.

3.

Sett inn den nye karmen i rommet hvor den gamle sømmen var. Sikre den ved å tåle negler inn i den omkringliggende rammen, eller ved å gjøre det samme med lange skruer.

4.

Erstatt trim eller andre veggdeler som du måtte fjerne for å få den gamle kulmen.

5.

Forsiktig forsegle leddene rundt karmen hvor vann kan kunne skrive inn.

Hvis du bor i et eldre hus, kan du merke at dørkarmen din føler seg grøtaktig eller ustabil, eller kan til og med vise hull og hull. På grunn av kroker og kroker hvor snø, is, vann og smuss kan samle seg, og trafikken som passerer gjennom, er dørkarmen en av de første stedene i et hus for å begynne å vise rot. Det er viktig å bytte ut en rått dørkarm før rotet begynner å spre seg til omgivelsene.

Andre artikkelen

Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Hvordan kutte en diagonal flis
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
DIY glassfiber dusj
Slik bruker du en annen bryterboks
The History of Cavity Wall Insulation
Fluorescerende lyspærer Fakta
Bench Grinder Instruksjoner
Slik bytter du bladet på en mitsag
Hvordan bygge en Cedar Closet
Den beste måten å isolere et hus på
Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Informasjon om lydisolering
Slik installerer du Accuride skuffesklier
IBC Midlertidige bygningskrav
Kjøkkenventilasjonsalternativer