Måter å fullføre betong

Måter å fullføre betong  Betong blir i økende grad et av de mest synlige materialene som brukes i boliger. Det er fortsatt et toppvalg for utendørsflatene som omgir boliger, og brukes også i hjemmet. En av grunnene til konkretes nyoppdagede popularitet er at villaeiere ikke lenger trenger å bosette seg for en fin finish. Det er nå mange prosesser å velge mellom for å fullføre betongen din på nesten hvilken som helst måte.

Sliping og polering

Betong blir en populær finish for innvendige gulv i inngangsveier eller solsenger, og er til og med funnet i kjøkken og bad. Sliping og polering er en av de mest populære etterbehandlingsteknikker for innvendig betong. Det innebærer bruk av en betongkvern med en serie sliping Skiver som er gradvis finere griller. Vanlig sliping utføres vanligvis tørr, men når hensikten er å polere, kan det brukes våt sliping. Dette gjelder spesielt under den siste slipingen når overflaten blir glattet med svært fine slipeskiver, vanligvis 3 200 grit eller bedre.

Etsing og farging

Terrasser og verandaer kan virke litt kjedelige hvis de er laget av vanlig grå betong. Mange villaeiere vil gjerne legge til farge på disse strukturene, men er ikke sikker på hvordan. beste prosedyren for å endre fargen på allerede hellet betong er å etse overflaten med syre og påføre to lag betong flekker. Muriatsyre er ganske farlig og bør kombineres med vann i et forhold på 1: 4. Syren skaper mikroskopiske, porøse rom i betongens overflate, slik at betongfargen kan absorberes. Betongflekker er tilgjengelige i en rekke nyanser.

Prepping og maling

Maling kan være en fin finish for betong, men mange kan bli slått av ved å peeling malte betongflater som de har observert tidligere. Denne typen peeling og chipping er vanligvis et tegn på at overflaten ikke var forberedt på forhånd. Når betongen har blitt rengjort og tillatt å tørke grundig, kan to lag epoksymaling påføres. Maleri kan være å foretrekke å fargelegge for noen fordi malingen vanligvis kan blandes for å matche hvilken farge fantasien din kan skape, og malingen vil helt dekke mursteinens tekstur av overflaten.

Tetning og omsetning

Uansett hvilken finish du velger for betongen din, bør du alltid bruke et kvalitetsmurerforseglingsmiddel for å beskytte det. Dette gjelder særlig for betongen din er ute og vil bli utsatt for elementene. I utgangspunktet bør du bruke to strøk av tetningsmasse. Etter disse bør en ny strøk av mursteinforsegling en gang i året være tilstrekkelig. Eventuelle utslipp bør ryddes opp så raskt som mulig for å unngå skade på tetningsmassen som kan føre til at sementet ditt blir sårbart. Caustiske stoffer som slipemidler eller forskjellige salter skal ikke brukes på de ferdige, forseglede betongflatene.

Andre artikkelen

Slik installerer du Bath Tub Surrounds
Typer av lettvektige badekar
Slik bruker du Baseboard Trim
Slik installerer du gulvisolering
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Tak isolasjonstips
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Hvordan klargjøre Trim Molding
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Ontario Government Renovation Grants
Barn Building Ideas
Peis Installasjonstips
Ulemperne med radio vannmåler
Hvordan klippe treforming til et tak
Trex fordeler og ulemper
Hvordan velge den beste type tre gulv
Asfaltmalingsideer
Verktøy for rivningsarbeid
Typer av Jigsaw Blades
Den beste måten å kutte takfliser på