Konstruksjonsverktøy

Konstruksjonsverktøy  Byggesamarbeid utfordres av antall parter involvert i et prosjekt. Mange ganger er det avstand mellom deltakerne, og alle kan ikke være på arbeidsstedet hele tiden. Det finnes også utallige dokumenter som må deles, merkes, oppdateres og resirkuleres. Konstruksjonsverktøy for samarbeid prøver å bringe mange byggeprosesser sammen i nær sanntid for å holde prosjekter i gang og unngå kostbare forsinkelser.

Online prosjektledelse

I sentrum av prosjektledelsen er byggeplanen hvor alle 's rolle er definert. Tidsplanen angir også når ting skal fullføres. Online prosjektledelse gjør tidsplanen stor og umiddelbart tilgjengelig for alle som trenger tilgang. Entreprenører, ingeniører, arkitekter og til og med leverandører som leverer materialer til prosjektet, taper inn prosjektplanen og oppdatere delene knyttet til dem. Dette holder de andre deltakerne informert om flaskehalser, arbeidsstopp, akselerert gjennomføring og andre faktorer som vil påvirke deres del av arbeidet. Dette samarbeidet er direkte relatert til operasjoner, som er et levedyktig sted for å bidra til å kontrollere kostnadene.

Dokumentbehandling

Byggeprosjekter skaper en enorm mengde papirarbeid og mye av det må være ac Ted på av flere personer, omdirigert for godkjenninger og til slutt arkivert. Dokumenthåndteringsprogramvaren forenkler sporing av alle dokumentaktiviteter og holder papirarbeidet flytende slik at ting blir gjort i tide. Denne programvaren har til og med meldingsevner, slik at folk vet når papirarbeid er på grunn og når det er forfalt. Dokumenthåndteringsverktøy blir stadig mer tilgjengelig som elektroniske verktøy der all dokumentsporing gjøres på et nettsted. Uansett metode, er administrering og sporing av dokumenter et stort samarbeidskrav for bygging.

Kommunikasjonsstyring

Før et dokument blir en del av et prosjekt, begynner det ofte som kommunikasjon mellom mennesker. Normale e-postgrenser vedleggsstørrelser, garanterer ikke levering og er vanskelig å spore. Dette gjør det vanskelig for byggeprosjekter å stole på det, og flere av dem vender seg til kommunikasjonsstyringsløsninger, slik at samarbeidet skjer i et miljø som er sikkert, håndterer store filer og gjør kommunikasjonen blant folk synlig for alle som trenger å vite . Alle e-postmeldinger for prosjektet går gjennom sikre, prosjektspesifikke servere. Meldingene er indeksert, slik at de kan søkes, og levering er garantert.

BIM

Byggelederadministrasjon (BIM) beskriver samarbeidsverktøy som bringer bygninger til liv i 3D lenge før konstruksjonen starter. Designere, ingeniører, entreprenører og eiere trenger ikke lenger å prøve å forestille seg noe som vil se ut mens du ser på 2D-tegninger. BIM betyr også at elektrikere umiddelbart kan se om en av rørene deres vil forstyrre plasseringen av en varmekanal.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte Laminat Countertop Material
Slik jobber du trygt med asbest
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
DIY: Baderomsmaling
Stiler av utvendig trim
Slik installerer du badet Beadboard
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Installere kjøkken benkeplater
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Design stil ideer for et toskansk tema
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Disc Sander Instruksjoner
Hvordan legge til hyller til et skap
Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Slik holder du plast til tre
Baderomsdynamiske farger
Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Hvordan estimere grus for en kjørevei
Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile