Kjøkken Remodel sjekkliste

Kjøkken Remodel sjekkliste  Kjøkkenet er et fokuspunkt for hjemmet ditt og sentrum for familieaktivitet. Det er også et av de viktigste rommene i huset ditt hvis du vurderer å sette det på eiendomsmarkedet. Remodeling ditt kjøkken kan være et stort og noen ganger dyrt selskap. Det er alltid best å lage en sjekkliste før du begynner.

Forberedelse og planlegging

Før du begynner noen faktiske renoveringer, planlegg hva du skal gjøre. Finn en entreprenør hvis du bruker en, få en byggetillatelse, bestille en søppelkasse for oppkjørselen din og sett budsjettet. Din lokale boligforbedringsbutikk bør ha en liste over entreprenører og informasjon om hvor du skal finne en kasse, og rådhuset vil få din tillatelse. Budsjettet ditt bør tillate litt wiggle room for hvis materialene koster litt mer enn du forventet.

Oppsett

Ryd ut alt på kjøkkenet for å forberede deg til rivning. Sett også opp et midlertidig kjøkken andre steder i huset ditt. En liten oppbevaringsbeholder for tallerkener og bestikk, mikrobølgeovn og kokeplate er tilstrekkelig. Bruk et vaskevann og vannkanne hvis det ikke er rennende vann på den plasseringen.

Design Style

Bestem en designstil for kjøkkenet ditt før du velger spesifikk maskinvare og tilbehør. Den generelle stilen du velger for kjøkkenet, vil bidra til å bestemme resten av dine kjøp. Noen muligheter er rustikk, moderne, tradisjonell eller land. Du kan finne designmagasiner på ditt supermarked for ideer.

Hvitevarer

Størrelsen og stilen på apparatene dine bestemmer hvor det skal plasseres nye ledninger og rørleggerarbeid og hvilken størrelse skap og teller du kan bruke. Forskning ulike merker og stiler som faller inn i din hoveddesignide. Vurder også funksjonen til kjøkkenet ditt og visualiser hvordan du skal bruke det før du bestemmer deg.

Skap og tellerrom

Velg skap som er i tråd med designplanen, og gi rikelig med lagringsplass for alle dine kjøkkenartikler . Prøv å konfigurere dem på en slik måte at de komplimenterer matlagingsstilen din, og det vil være lett å finne det du trenger når du trenger det. Din telleverk skal være av et materiale som passer med familien din og aktivitetene som skal finne sted i kjøkkenet.

Maskinvare

Når alt er installert og kjøkkenet ditt ser ut komplett, velg håndtakene, knottene og kroker som vil være slutt på kontakten til kjøkkenet ditt. Virkelig ta hensyn til designstilen du har valgt, da tilbehør er ofte det som gjør designet hva det er.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
Byggverktøy og utstyr
Slik lagrer du Bellawood Retur
DIY Betongpolering
Curb Ramp Krav
Ideer for Refinishing Tile Floors
Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Slik setter du inn en skorstein
Slik installerer du Cedar Cladding
Hvordan måle Dør Trim
Stiler av utvendig trim
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hva er hardheten til bambusgulv?
Slik fjerner du betong på verktøy
Slik installerer du en toalettflensspacer
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Titan skjæreverktøy
Standardrørstørrelser
Typer energibesparende lyspærer