Hvordan passer Vinyl Gulvfliser

Hvordan passer Vinyl Gulvfliser 

1.

Finn midt på bunnen av hver vegg ved hjelp av målebånd og blyant, og merk punktet på gulvet. Strekk kalkens snaplinje over gulvet på merkene du har laget på motsatte vegger, fra midten av foten av en vegg til midten av veggen på tvers av den. Kutt linjen.

Gjør det samme i vinkelrett retning, men legg et firkant i krysset mellom første linjen og strengen og juster strengen slik at den ' s nøyaktig firkantet til linjen.

Legg flisene dine løst (uten lim) langs begge linjene, fra midten utover, for å se hvor de vil ende opp i forhold til veggene. Mål mellomrummet mellom den siste fulle flisen langs hver linje og veggen. Hvis det er mindre enn 2 tommer mellomrom på alle sider, flytter du hele flisens fliser mot veggen, så det er en full flis der og en større plass på den andre enden av linjen.

Påfør flis lim på gulvet med en klebrig trowel som sprer seg nok til å omfatte fire gulvfliser. Fortsett å se kalklinjene gjennom limet.

5. Trykk på dine fire første fliser på hjørnet av krysslinjens hjørner. Trykk kantene på flisene tett til hverandre mens du legger dem.

6 .

Påfør mer lim og fortsett å installere fliser langs linjene, bygg utover mot vegger og hjørner. Klipp fliserne ved veggen etter behov, ved hjelp av en flisskjærer. La limet settes i to dager før gjenoppta bruk av gulvet.

Vinylgulvfliser, som keramikk eller stein, skal legges ut ved å starte i midten av et gulv og arbeide mot kantene for å sikre at eventuelle kutt du må gjøre ved veggene, er like store på motsatt side. Men det sørger ikke for at kuttene er en rimelig størrelse. Hvis flisene dine kommer til å ende opp med svært smale kutt langs veggene på motsatte sider, gjør du det bedre å justere oppsettet, så det er forskjellig på begge sider. sider, men bredere på begge. Ved å legge ut lengdene og breddene på flisene dine på forhånd, sparer du problemer senere.

Andre artikkelen

Slik installerer du teppeblokker
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Hvordan legge travertin gulvfliser
Dør Trim Alternativer
DIY taklampe
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Hylle Hengetips
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Hvordan sette opp en stige
DIY Epoxy Paint
Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
Typer Paint Mixers
Billigeste Siding Options
Slik kobler du kobberrør til stålrør
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik legger du laminatgulv
Slik installerer du ditt tregulv
Kitchen Island Bar Ideas
Slik får du leder for forbedringsprosjekter