Hvordan male en trebørste

Hvordan male en trebørste 

1.

Undersøk overflaten av låven du maler. Fjern eventuelle gjenstander du ikke vil dekke av maling, og hamre i eventuelle løse negler. Finn en løs maling og legg en dråpeklut på undersiden av strukturen under de løse malingsflakene. Skrape løs lakken med en lakkskrape, samle den på dråpekluten for å få tilstrekkelig avhending. Sjekk med lokale bygningsreglementer for fjerning av maling og følg dem for å kvitte seg med den gamle maling.

2.

Strøm vaske hele overflaten av lassen for å fjerne snavs eller rusk .

3.

Påfør en perad av caulk rundt vinduer og dører. Masker av eventuelle trimmer og deksler vinduer og dører med en presenning, og lim den på plass for å forhindre overfarging av malingen på overflatene.

4.

Tynn akrylmaling i henhold til HVLP-produsenten instruksjoner for å få en skikkelig tåke ut av spraymaleren. Fyll malingsreservoaret i sprøyten med fortynnet maling.

5.

Sprøyt malingen på treet av låve, holde sprøyten ca. 8 tommer fra treets overflate. Begynn på et hjørne av låven, og dekk overflaten som arbeider i 10-kvadratmeter seksjoner, ved å bruke frem og tilbake bevegelse når du utløser malingen fra sprøyten Påfør et tungt første strøk som dekker overflaten med maling, men uten å forårsake streaking fra poolet maling.

Gå over hver seksjon etter å ha sprøytet med en pensel for å trykke på Maler godt inn i treet. Børsting av den nye maling på overflaten av treet bidrar til å forsegle veden og skaper en jevn base for det andre, endelige malingslaken. Det lindrer også behovet for anvendelse g en primerlakk av maling til treet. La det første lag maling tørke i ca to timer.

7. Påfør et andre siste lag maling til treet. Bruk et lettere lakklag enn det første, og skape en jevn dekning av maling. Arbeid i seksjoner som med den første kappen, men børst ikke på maling når du er ferdig. La malingen tørke i 24 timer.

8.

Fjern maskebåndet over trimmen, og om nødvendig masker kantene på den malte laken overflaten. Håndmal trimmen med den valgte malingen. Bruk tunge, jevne, glatte malestrenger for å påføre trimmalingen, som dekker overflaten av treverket helt. La trimmen tørke i 24 timer.

9.

Fjern alt maskebånd og beskyttende tarp. Erstatt noen gjenstander som er fjernet fra treflaten før maling.

Tips og advarsler

 • Gamle låger ble ofte malt med maling som inneholdt store mengder bly . Fjerning av blymaling bør utføres med forsiktighet. Bruk en åndedrettsvern og kast bort malingchips i henhold til lokale forskrifter for avhending.
 • Å holde en trefarge malt er et nødvendig skritt i vedlikehold og vedlikehold av denne låven. Unpainted, vil treet forfall på grunn av effekten av forvitring. Den svekkede strukturen kan bli ikke bare en øye, men også farlig å bruke. Ved å bruke en HVLP (høyvolum, lavtrykk) sprøyter, kan du raskt dekke skogen med det beskyttende lag av maling. Malingenes kvalitet vil avgjøre hvor ofte repainting kreves, men du bør regne med å måtte påføre et nytt lag maling hver tredje eller fire år.

  Andre artikkelen

  Ideer for små baderom
  Hvordan erstatte Caulk i bad
  Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
  Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  DIY Garage Design
  Slik slår du et lys som har en lyssensor
  Slik installerer du Sky Light
  Ideer for Refinishing Tile Floors
  Hvordan Lim Tile
  Slik installerer du et toalett på en sementplate
  Hvordan er det med høy tetthetskum?
  Slik installerer du teppeblokker
  Grants for å gjenopprette historiske hjem
  Bruk av PTFE-tape
  Hvordan måle Dør Trim
  Slik beskytter du metallverktøy
  Hvordan å eliminere lakk lukt
  Slik installerer du dusjpaneler
  Hvordan bygge en soffit