Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen

Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen 

1.

Mål området som skal flislagt. Bruk sirkelsagen til å kutte nok sementbrett til å dekke veggen.

2.

Tørk tinnemørtel på veggen og trykk sementplaten på plass. Fest brettet med galvaniserte skruer festet seks inches eller så fra hverandre. Fyll leddene mellom brettene med tinnsett og dekk sømmer med glassfiberbånd.

3.

Mål og merk med blyanten midtpunktet på veggen. Snap kryssende kalklinjer over midten peker både horisontalt og vertikalt. Plasser en A-firkant der linjene møtes for å sikre at de danner 90 grader vinkler. Gjør kalklinjene på nytt om nødvendig.

4.

Tegn et rutemønster på veggplaten ved hjelp av et målestokk, nivå og A-firkant for å holde linjene nivå og firkant. Planlegg mønsteret slik at topp- og bunnrader med fliser vil være i samme størrelse som vil radene helt til venstre og langt til høyre.

5.

Rengjør veggoverflaten til fjern støv. Spred tinsettmørtel på veggen over et område på omtrent tre fotfirkant ved å bruke din hakkede trowel for å skape rygger.

Trykk på flisene på plass etter rutenettet for å holde dem lined opp og nivå. Plasser plastavstandsstykker mellom flisene for å sørge for ensartede fugemasser. I tette mellomrom legger du flislagt mørtel på flisen i stedet for på veggen og trykker på flisen på plass.

7.

Resultat og klipp fliser etter behov ved å bruke fliseskjæreren. For mindre kutt, bruk fliserne. La flisene tørke og sette. Fjern avstandsstykkene dine.

8. Bruk fuger i en vinkel ved hjelp av en gummibunnflate for å virke fugemasse i leddene. Flatt flyten din og tørk den over flisoverflaten for å fjerne overflødig fugemasse. Bruk en fuktig svamp til å tørke bort rester som er igjen på flisens overflate. Skyll svampen i en bøtte med varmt vann mens du arbeider for å fjerne oppløst foring.

9.

Fyll badekaret med vann. Bruk caulking pistolen til å bruke en perle av silikon til sømmen mellom kanten av karet og den første raden av fliser ovenfor. La silikonet settes før du tømmer karet. Denne prosessen vil imøtekomme en hvilken som helst felles ekspansjon forårsaket av karetens vekt og forhindre sprekk av silikonet.

Tips og advarsler

 • Bruk vanntett fugemasse på badet veggene.
 • Bestil ekstra fliser som gir mulighet for brudd under kutting eller nipping.
 • Bruk sikkerhetsbriller når du kutter eller nipper til fliser.
 • Installasjon av keramiske fliser på bad vegger gir varig beskyttelse mot fuktighet i ofte fuktig miljø. Baderomsvegger kan være dekket med halvvarende eller lav absorpsjonskaramikk, men ikke-hvitt keramikk bør unngås. Nonvitreous fliser absorberer mest vann og sjansene for leverskade er høye. Keramisk fliser på badet krever et underlag av sementbrett. Vanntett gips, som kan identifiseres med grønnpapirbekledning, er ikke tilstrekkelig til bruk i badet.

  Andre artikkelen

  Formål med et siltgjerde
  Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
  Slik legger du laminatgulv
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
  Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
  Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
  Slik bruker du en våt flisesag
  Stained Concrete Instruksjoner
  Wallboard erstatninger
  Hvordan lage stein gulvfliser
  Hva er hardheten til bambusgulv?
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  Grants for Barn Preservation
  Hvordan male en keramisk badekar
  Slik bytter du en Wood Door Sill
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
  Bruker til en dørkvern
  Hook u0026 Loop Sleeving