Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer

Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer 

1.

Slip av rester av gipsvegg på veggene og fyll store spikerhull og dinger med kitt. Tørrvegg tekstur gjemmer små ufullkommenheter, men store kan vise seg.

2.

Rull veggene eller taket med et lag med tynn gipsveggblanding ved hjelp av en malingsrulle. Hvis du 'fargelegger tekstur', ruller veggene med et nytt lag med matchende maling.

3.

Drape gulv, skap og andre møbler eller gjenstander med dørdukker for å forhindre overspray 4. Tørk gipsveggforbindelsen med vann i forholdet som er foreslått på maskinen. Hvis du prøver å kjøre en tykkere forbindelse gjennom luftløs sprøyte enn anbefalt, kan det føre til tilstopping og ujevn konsistens.

5. Legg til maling, hvis ønskelig, til den fortynnede gipsveggsforbindelsen. Hvis du 'sprayer et stort område, merk nøyaktig mengden maling du legger til stoffet slik at du kan gjengi skyggen i neste batch.

6.

Test tekstursprayet på et stort skrapbrett eller en gipsplate. Bruk en feiende side til side bevegelse. Hvis tekstur er for tung, stram dysen litt på sprøytepistolen. Hvis tekstur er for lett, løsne dysen. Når du får det utseendet du vil ha på testbrettet, skriv ned dysens justeringsnummer for senere referanse.

7.

Start i et øvre hjørne av veggen din og bruk det samme slag du brukte på testkortet ditt. Arbeid fra toppen ned, gå over veggen og deretter arbeide nedover. Hvis du teksturerer et tak, begynner du i ett hjørne og beveger seg sidelengs over takets kant og deretter fra side til side, på resten av taket. Unngå å flytte sprøyten opp og ned eller i en sirkelbevegelse som kan Endre mønsteret ditt.

Gjenta med hver vegg, gjør bare én vegg av gangen og fullfør en hel vegg før du går videre til den neste. La strukturen tørke helt .

Tips og advarsler

 • Spray på gipsvegg tekstur, trenger du litt mer strøm enn en vanlig luftløs sprøyte som sprer maling eller lakk . Tørrvegg tekstur er tykk og kommersielle airless spray rigger er dyre. Lei en tekstur-sprøyter fra en byggevirksomhet hvis du bare skal bruke den på en enkelt jobb.
 • Noen luftfrie tekstur sprøyter har en vedlagt hopper som inneholder gipsveggsforbindelsen. Andre har en slange som pumper Forbindelsen ut av en bøtte og gjennom sprøyten. Hvis du bruker en med en hopper, rekruttere en assistent for å fortsette å legge til en blanding i hopperen mens du sprayer for en jevn og jevn effekt.
 • Bruk beskyttende klær og briller.
 • Teksturert vegger og tak gjemmer ufullkommenheter i gipset under og legger til et dekorativt element i rommet. Mens du kan bruke tekstur til en vegg med ruller, filler og børster, er den raskeste måten å gjøre jobben på med en luftløs sprøyte. Ved å bruke fortynnet gipsveggforbindelse og en sprøyter designet for å imøtekomme den tykke væsken, kan du legge til ensartet tekstur på veggen.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Gjør det selv betong gangveier
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Hvordan lage en barnehage
  Tile Floor Edging
  Definisjonen av PVC-rør
  HVAC Duct Shaping Tools
  Utvendig design tips
  Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
  Arkitektonisk Singel Informasjon
  Slik installerer du badet Beadboard
  Hvordan måle og kutte flis
  Tile Underlayment Alternativer
  Remodeling ideer for Colonial Style Homes
  Slik holder du plast til tre
  Hva er en Gable Dormer?
  Hvordan lage en loft konvertering
  Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet
  Slik legger du laminatgulv
  Slik Texturerer En Vegg Med Felles Forbindelse