Hva er Tyvek Paper?

Hva er Tyvek Paper? 

Historie

Historien om Tyvek begynner i et Dupont eksperimentell laboratorium I 1955, hvor en Dupontforsker ved navn Jim White så flekker av hvite polyetylenfibre som forlot et rør. Dupont begynte eksperimenter for å finne en bruk for disse polyetylenfibrene, til slutt lage lineær polyetylengarn og en 'flash-spinning' -prosess for å lage kontinuerlige ark av stoffet. Tyvek ble først kommersielt produsert i 1967.

Produksjon

Ifølge Dupont er Tyvek laget ved å spinne ut ekstremt fine fibre av høydensitetspolyetylen i en bane over en bevegelig seng. Fibrene er bundet inn i et ark gjennom varme og trykk. Tyvek er produsert på Dupont-anlegg i Richmond, Virginia og Luxembourg, Tyskland.

Fordeler

Tyvek er tynn og lett, men resistent mot tårer eller punkteringer. Det er langt sterkere enn papir. I tillegg er det fuktighet og vanntett og resirkulerbar. Det kan til og med skrives ut på.

Programmer

Tyvek brukes i hjemmekonstruksjon for å vikle strukturen som en luft- og fuktighetsbarriere. Det brukes også til å lage lyse, sterke postkuverter, bakteriebestandig medisinsk emballasje, bildeksler, møbler deksler, engasjert arbeidsklær, værbestandige bannere og annen grafikk. Noen nasjoner som Costa Rica og Haiti har selv gjort pengesedler fra Tyvek.

Gjenvinning

Tyvek er en plast, og noen Tyvek-varer er merket med nummeret '2' -koden for høy tetthetspolyetylen. De fleste resirkuleringsprogrammer samler imidlertid ikke Tyvek-kassetter sammen med plastflasker, så Dupont driver en Tyvek-samlingstjeneste av seg selv. Tyvek er merket for et tynt, lett plastbeleggmateriale produsert av Dupont Corporation. Materialet har funnet søknader i et overraskende bredt utvalg av situasjoner.

Andre artikkelen

Kjøkkenventilasjonsalternativer
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Slik monterer du Cedar Shingles
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Verktøy for å lage en dør
Slik fjerner du en Moen Dusjkran
Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
Hvordan øke Vanity høyde
Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
Hvordan bruke fliser
Hvordan velge den beste type tre gulv
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Hvordan lage et nytt bad
Slik holder du plast til tre
Hvordan Cedar Shingle en tillegg til et hus
Slik Hang Wall Liner
Hva er fordelene med treskruer?
Typer energibesparende lyspærer