Tile Cutter Tools

Tile Cutter Tools  Utsikter til å kutte en rett linje, en kurve eller et hull i fliser kan forvirre det uinitierte flislaget. Heldigvis eksisterer en rekke hånd- og kraftverktøy for å hjelpe flisinstallatører med fliser rundt hjørner, rør, ledninger eller til og med toaletter. Når du er bevæpnet med kunnskap om typer flisverktøy, kan du velge riktig verktøy for å hjelpe deg med å kutte fliser for å passe rundt et hvilket som helst hinder.

Tile Cutter

Flisekutteren bruker muskelkraft til å score og knipse fliser. Dette lettportable fliseskjæringsverktøyet har en flat, stabil base som fliser hviler på. Operatøren presser verktøyets håndtak nedover, senker en karbidbelagt plate på flisens overflate. Verktøyets håndtak er festet til en skinne, og når operatøren skyver håndtaket nedover og fremover, skaper karbidskiven en rett score over flisens overflate. Når det er gjort, gir en separat funksjon av håndtaket operatøren mulighet til å presse mot og skille plenen helt opp. Denne typen kutter fungerer godt med keramikk og noen porselenfliser.

Tile Saws

Elektrisitetssager spinder slipende, sirkulære, fliseskjærende kniver. Tile skjærsager kan være enten 'tørre' eller 'våte.' Våtesager sirkulerer vann over skjæreområdet for å avkjøle bladet og fliser og oppmuntre til rene, glatte kutt. Tørkesager bruker et sirkulært blad uten hjelp av vann. Kraftsegelsager vises i både håndholdte og bordmonterte varianter, de tidligere er nyttige for transportabilitet og vanskelige situasjoner, og sistnevnte er effektivt for raskt å kutte store mengder fliser.

Tile Nippers

Nippers er en dobbelthåndtert hengslet verktøy som brukes til å brikke, eller 'nippe' bort på fliser. Utseendet på dette verktøyet ligner kanal-lås tang. Verktøyet har to, innadvendte blad som er plassert rundt en flis. Ved å presse verktøyets håndtak sammen, tvinges tannen mot hverandre og sperrer en klump unna flisene.

Coping Saw

Håndtakets utseende ligner et lite hacksag - et håndtak festet til en dyp C - eller U-formet ramme over bunnen som kjører et blad. Disse sagene kutter en rekke materialer, og når de er utstyrt med et slipemiddel eller karbidbelagt blad, brukes de til å kutte kurver og uvanlige linjer gjennom fliser.

Jigsaw

Den elektriske drevens motorsag et blad i en gjengivende bevegelse, den sager frem og tilbake. Dette verktøyet, som håndsagen, brukes til å kutte flere materialer og, når den er utstyrt med et slipemiddel eller karbidbelagt blad, kutter kurver og uvanlig formede linjer gjennom fliser. < h2> Hulssag Denne kraftboreholderen ligner en lang sylinder med slitemateriale eller tenner i den ene enden. I tillegg brukes slitasje- eller karbidbelagte hullsager til flismaterialer, mens alternative typer skår tre og metall. Hullet Så brukes til å lage presise hull gjennom flis, som for eksempel for rørlegging eller elektriske linjer.

Andre artikkelen

Hvordan lage et rampe for skatere
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Over Ground Deck Ideas
HUD Krav til grunnlag på mobile hjem i Montana
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
Slik bruker du en søyleboring trygt
Hvordan lage Cement Trapper
Hvordan bygge garasje veggen skap
Tips om aluminiumskæring
Slik henter du en betongbord
Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Slik legger du travertinfliser
Hvordan bygge et servantskapskapskap
Slik limer du ned en solid bambusgulv
Pneumatisk innramming og taktekking
Bygge hyller i min garasje
Bakgrunns fjerning ideer
Slik installerer du Accuride skuffesklier
Slik installerer du metalldører
Slik bokser du et vindu