Slik installerer du glassfiberstøping

Slik installerer du glassfiberstøping 

1.

Legg glassfiberstøpebrettet langs veggen ved krysset av gulvet. Press styret fast opp mot hjørnet av den første tilgrensende veggen.

2.

Hold styret tett mot veggen og gjør et blyantmerke på baksiden av bordet hvor brettet strekker seg utover enden av veggen. Dette markerer hvor støpestykket skal kuttes.

3.

Sett støpningen inn i en gipssåg og strek opp blyantmerket med skjæremerket på sagen. Ta forsiktig bladet ned på støpningen slik at bladet kommer i kontakt med merket, for å sikre at bordet er lined opp riktig. Slå på sagen og kutt brettet. Hvis du reduserer hjørnene, må du sette sagbladet i 45 graders vinkel og kutte bordet.

4.

Sett støpebrettet på plass på veggen. Hammer i en ferdigspiker langs toppen og bunnen av støpningen, eller hvor naglene blir mindre synlige. Hold støpebolten som du hammer for å sikre at den ikke glir. Bruk en ferdig neglestempel for å fordype neglene med 1/8 tommer. Hvis du bruker lim, istedenfor å spikere glassfiberplankene på veggen, må du legge en limpære på baksiden av brettet og deretter sette den på plass, hold den nede og hold den fast til den holder seg fast. Hammer i en av to etterbehandlingsspiker for å feste brettet på plass.

5.

Sett det neste glassfiberplaten mot veggen på gulvet. Kutt i lengden på miter såg og installer med en hammer og ferdig negler. Gjenta til rommet er ferdig.

Glassfiberprofiler er lettere og rottesikre alternativer til en trebaseboard eller trimbit. Disse støpte stykkene ser ut som tre når de er malt. Det er vanskelig å fortelle forskjellen i de fleste tilfeller. De er installert akkurat som konvensjonelle trebaseboard molding eller trim stykker også. De samme verktøyene og metodene brukes. Hvis du har installert støping, vil installasjonsprosessen bli rask og kjent.

Andre artikkelen

Peis Installasjonstips
Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
Slik måler du radius for bøye plater
Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
Hvordan bygge din egen bar i kjelleren din
Hvordan Lim Tile
Hvordan velge den beste type tre gulv
Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
Typer Utvendig Stucco
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Forskjellige materialer å isolere
Slik bytter du en betongdusj
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
The Best Soils for Compaction
Hvordan isolere en kjeller Joist
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
Slik monterer du Cedar Shingles