Hvordan lage en dørinngang

Hvordan lage en dørinngang 

1.

Skriv en dørinngang som er stor nok til huset ditt eller bygningen. Ikke installer en dør som er for smal for størrelsen på forsiden av huset, siden dette vil trekke fra kjærlighetsappel. Gå gjennom designbøker og magasiner for å se hva andre har brukt på boliger som ligner på deg. Velg dører med hevede paneler, en kolonial design, glatt front uten paneler eller hva som passer for ditt hjems arkitektoniske trekk.

2.

Bruk grafpapir til å tegne fronten av huset ditt. Tillat at et kvadrert papirpapir representerer fire tommer med ekte plass. Inkluder alle vinduer og skodder i detalj, siden en inngang skal balansere faen av bygningen i presis detalj. Eksperiment med tegneplater ved siden av de inngående dørene. Skiss full lengdepaneler med glassruter på en eller begge sider av døren for å se om dette virker.

3. Tegn ulike typer verandaer og tak overheng for å se hva som virker ved inngangen. Skiss en liten veranda med to kolonner som holder opp taket, for eksempel. Tegn en lengre veranda med rekkverk for å se om dette forbedrer huset eller bygningen. Eksperiment med et skrå tak, hofte eller A -ramme tak over en betong veranda, murstein veranda eller tre veranda.

4.

Design selve inngangsdørene av stål, hvis du bor i en høy kriminalitet eller bortgjemt område. Kjøp ståldørene med passende konstruksjoner av hevede paneler eller med en solid bunn og glassruter i topphalvdelen, for eksempel. Lag belysning ved inngangen for å beskytte din eiendom også. Design bevegelseslys for å komme på etter mørke og ta med et fullskala sikkerhetssystem, hvis dette er hensiktsmessig. Inkluder så mange sikkerhetsfunksjoner som mulig, inkludert et kikhull for en solid dør.

5.

Skisse trinn for inngangen din som inkluderer håndskinner og sikkerhetsfunksjoner. Bygg trinn som er bredere enn dørene for å tillate enkel bevegelse, hvis armene dine er fulle av gjenstander som kommer inn i huset. Design en liten benk til siden av trinnene for å parkere dagligvarer eller bagasje. Inkluder 24-tommers innlegg som holder små sollys som kan skyves i bakken i nærheten av inngangspartiet. Engasjere en elektriker til å ledge gangveien eller takområdet for god belysning også.

En dørinngang bør tjene som hovedfokuspunkt for de fleste bygninger. Inngangen i seg selv bør gjøre noen form for uttalelse når det gjelder å være formell eller uformell. Et hus kan se varm og innbydende med inngangsdør inngang plassert i nærheten av en veranda med rekkverk, for eksempel. Eller et hus kan ha et veldig formelt inngangssystem med to dører uten veranda og mye kroneforming ved inngangen. Dørinngangen bør samsvare med utformingen av huset eller bygningen og være veldig tilgjengelig fra forgården.

Andre artikkelen

Innovative Byggverktøy
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Ulike typer tre dører
Slik setter du inn en skorstein
Ideer for Refinishing Tile Floors
Hvordan beregne trappvinkler
Billigeste Siding Options
Baderom Remodel sjekkliste
Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik legger du til Engineered Hardwood
Sliping og dreieverktøy
Slik gjenoppretter du Formica countertops
Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
Hvordan leie en Mini Skip fra Toddskips
Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan isolere en kjeller Joist
Slik fjerner du badekar
Slik installerer du en toalettflensspacer