Bakgrunns fjerning ideer

Bakgrunns fjerning ideer  Fjerne tapet kan være kjedelig og krever mye arbeid. Oppgaven bruker mye tid og krefter avhengig av tapetmaterialet, typen vegg og lim som brukes. En rekke tapeter fjerning metoder har vist seg å hjelpe til med å fjerne stædig tapet.

Steamer

Bakgrunnsstøtter hjelp til å løsne taket på limet som brukes til å feste tapetet til overflaten av veggen. Steaming tapet er tidkrevende, men resultatene er imponerende. Ved bruk av tapestøvler må du ta hensyn til de nødvendige forholdsregler --- slå av strømmen i rommet og bruk hansker og vernebriller. Noen bruker dampbåter direkte på veggene, mens andre foretrekker å sprøyte veggene først med varmt vann. En kombinasjon av stoffbalsam og vann kan også hjelpe veggene til å bli fuktige, slik at damper kan trenge inn i limet. Når du damper på et veggområde, kan en kvadratfot ta 30 til 40 sekunder, og skrape tapetet kommer neste. Trekk forsiktig og skrape tapetet etter damping, og gjenta prosessen med å dampe de andre områdene. Du kan leie en tapestøvler på de fleste verktøyutleiefirmaer.

Vaskemidler og vann

Den mest praktiske måten å fjerne tapet på, er å være ressursfull med forsyninger du kanskje allerede har hjemme. En kombinasjon av vann og oppvaskmiddel fra kjøkkenet ditt kan være tilstrekkelig. Som alle andre fjerningsmetoder må du først score veggene slik at fuktigheten kan trenge inn i limet bak bakgrunnen. Bruk et håndholdt scoringverktøy til å effektivt score gjennom tapetet. Wallpaper scoring verktøy er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring sentre; de består av små tenner på snu hjul. Sprøyt blandingen på veggene minst tre ganger, og forlatt flere minutter mellom applikasjoner. Ikke la blandingen stå på veggen i mer enn 30 minutter. Å gå utover denne tiden kan skade veggmaterialet. Det øverste laget av tapetet skreller vanligvis lett bort. Bruk en grunnskraper eller kittkniv til å skrape resten av tapetet, gjør det nøye for å unngå å skade veggene. Fjern rester av lim og biter av veggen med varmt såpevann.

Eddik og vann

Et annet materiale du kan bruke til å fjerne tapet er en eddik og vannblanding. Bruk av eddik må imidlertid være et siste alternativ fordi dette kan etterlate sterk lukt som kan vare opptil fem dager etter søknad. Bland vann og eddik i en sprøyteflaske. Mengden eddik avhenger av tapet lim brukt. Jo sterkere limet, desto mer eddik skal brukes til blandingen. Score veggene, bland blandingen og la i 10 til 20 minutter. Skrape veggene med en skrape eller kittkniv. Etter å ha skrapet tapetet, fjern eddik fra veggene ved å tørke veggene ned med en fuktig klut eller fukt i vann i lunkent vann.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en enkel vindusplass
Marmor Gulvfarger
Slik installerer du hvit og fargestrimmer
Slik fjerner du en glassfiberbad
Hvordan bygge en soffit
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Billige gjør-det-selv ideer for bad remodeling
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Isolasjonsinstallasjonstips
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Home Design Alternativer for en garasje
Hvordan lage en toskansk pergola
Hvordan male en Trex Deck
Typer av pneumatiske verktøy
Hvordan er det med høy tetthetskum?