Vinyl Siding Design Ideas

Vinyl Siding Design Ideas  Vinyl sidespor er et populært valg for eksteriør hjemme design i USA. Det er et slitesterkt, langvarig materiale som er relativt enkelt å vedlikeholde og holde rent. Det eneste rutinemessige vedlikeholdet som kreves for vinylfasade er en og annen strømvask for å fjerne overflaten av støv og smuss. Vinyl sidespor design ideer kan passe inn med noe utvendig som strekker seg fra viktoriansk til moderne design.

Fargerike valg

Vinyl sidespor kommer i hundrevis av forskjellige farger. Mens villaeiere bør velge en farge de elsker, bør de også være høflige av naboer. Det er aldri en god ide å være 'det' hjemme i nabolaget der alle snakker om på en nedsettende måte. Vinylfasongfarge trenger ikke å etterligne eller matche fargene som finnes på omgivende hjem, men det bør utfylle dem. Hvis du ikke har noen naboer, vær så snill å velge hvilken farge som fanger øyet ditt. Vær imidlertid oppmerksom på at mørkere farger har en tendens til å falme over tid på grunn av solens eksponering. Lyse farger vil reflektere solen, og i sin tur vil motstå fading.

Stilig design

Vinyl sidespor er produsert for å etterligne utseendet på tre lap siding og holdbarhet bestemmes av tykkelse. Vanligvis har de fleste boligforbedringsbutikker vinylsider som måler 0,040 tommer til 0,045 tommer tykk. Tykkere vinyl kan imidlertid kjøpes for en heftigere prislapp. D4 og D5 vinyl sidesider er laget for å etterligne utseendet på to forskjellige tresorter. Nederlandsk lap vinyl siding er formet som tradisjonelle nederlandske tre sidespor og er en annen vanlig vinyl sidespor stil. Bruk en internett søkemotor for å undersøke D4, D5 og nederlandsk lap vinyl sidespor typer. Besøk din lokale boligforbedringsbutikk for en bedre utsikt. Ikke nøl med å spørre et salgstilknytning mellom fordelene og ulemperne av hver vinylsidetype, samt prisinformasjon.

Trim det opp

Vinyl sidespor trim gjør et hjem skiller seg ut blant mengden. Trimmer refererer til sidesporene som rammer vinduene og dørene til et hjem. Å velge en vinyl sidespor trim vil ikke bare forbedre den ytre skjønnheten i hjemmet ditt, men vil bidra til å holde fuktighet fra å komme inn i hjemmet ditt. Vinyl sidespor trim kan være så dekorative eller så enkelt som du ønsker. Husk, akkurat som du gjorde med farge, nabolaget du bor i. Ikke gå overbord med forsiktig dekorativt trim hvis hjemmene rundt deg ikke har lignende egenskaper. En J-kanal er en av de mest brukte delene av trim rundt dører og vinduer, da det er den mest grunnleggende og enkle designen. Flere dekorative design kommer i form av kronforming med rissede hjørner.

Andre artikkelen

Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Hvordan forberede seg på betongfarging
Hvordan å ramme en bad vegg speil
Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Hvordan lage et takstativ
Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Disc Sander Instruksjoner
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Isolasjonsinstallasjonstips
Slik legger du travertinfliser
Slik installerer du en antikkdør
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hvordan male en epoxy gulv
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel