Typer av skruer og deres bruksområder

Typer av skruer og deres bruksområder  Skruer kommer i en rekke materialer som messing, rustfritt stål, nylon, aluminium, kobber, titan og keramikk. Skruvkjøringsformer som er plassert på skruens hode, brukes til å bestemme verktøyene som trengs for å stramme eller løsne skruen. Tråden av skruer spiller en viktig rolle i deres funksjon, og hver type skrue har en rekke bruksområder.

Tre

Treskruer er tilgjengelige i en rekke materialer og skruehoder, og brukes kun til tre. Disse skruene har en glatt skaft og taper langs den gjengede delen av skruen. Den glatte skaftet gjør at skruen kan trekke to treverk sammen tett og gjør at skruen kan gå helt inn i treet, så det er ingen skrue som stikker opp over overflaten. Skruen på skruen optimaliserer skruene som holder strøm i tre. Treskruer er tilgjengelige i messing, silisiumbronse, rustfritt stål og sinkbelagt stål. En rekke størrelser og målere er tilgjengelige for treskruer.

Plater

Plater med skruer er svært allsidige og kan brukes i tre, metall og glassfiber. Disse skruene er tilgjengelige i pannehodet, flatt hode, ovalt hode og skivehode. Pan hode skruer vil stikke over overflaten av materialet som skal festes og flat hodet metall skruer vil skape et glatt overflateareal. Ovale hodeskruer ligner det flate hodet, men har en mer ferdig utseende og litt rund topp. Skiveplater av skivehodetype har et heksepinne og en vaskemaskin festet. Disse skruene er tilgjengelige i forgylt stål og rustfritt stål. Måleinstrumenter tilgjengelig for metallskruer varierer fra 4 til 14 og har lengder fra u0026 # xBC; tommer til 2 tommer.

Maskin

Maskinskruer, også kalt ovnsbolter, er stump og hovedsakelig brukt til å feste metalldeler sammen. Skruene er produsert med fire grunnleggende hodetyper; ovalt hode, rund hode, flatt hode og filthode. Disse er vanligvis tilgjengelige i stål eller messing; Men kan også kjøpes med messing, nikkel, galvanisert, kadmium, sink og kobberbelegg. Beleggene bidrar til å avskrekke rusten. Tilgjengelige størrelser er 2 til 12 gauge og u0026 # xBC; tommer til 3 tommer. Diameterene til maskinskruene varierer fra u0026 # xBC; tommer til u0026 # xBD; tomme.

Andre artikkelen

Hvordan gå grønn med hvitevarer
Hvordan bygge en flat takhytte
Teppegulv ulemper
Hva er fordelene med treskruer?
Typer lagskruer
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Installere kjøkken benkeplater
Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
IBC Midlertidige bygningskrav
Slik installerer du PVC takfliser
Hvordan lage Cinder Block for en flislagt dusjkurv
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Hvordan remodel en peis mantel
Ulemperne med radio vannmåler
Slik bruker du en kappelampe
DIY: Porch Ceiling
DIY Hard Wood Floor Refinishing