Slik installerer du metalldører

Slik installerer du metalldører 

Slik installerer du metalldører

1.

Kontroller døråpningens vegger og gulv for plumb, kvadrat og nivå. Pass på at døråpningen er bygget for å motta metalldøren og rammen. Husk at ståldører er mye tyngre enn tre dører; du vil trenge en sterkere åpning dersom din ble designet for en tredør. Hvis rammen allerede har gips, skal du spørre om veggen var innrammet med metall eller trepinner. Planlegg å forsterke den hvis den er for spinkel. 2. Fjern

nok gipsvegg til å kaste opp veggen og eksisterende døråpning (header) ved å installere metallpinner om nødvendig, eller ved å spik 2 til 4 's sammen for å gi åpningen nok styrke til å montere ståldøren. Bytt topp og ramme med stål. Skru det direkte inn i den eksisterende silen. Legg til blokkering for støtte, vanligvis ved hengslene og streikplaten, per din metall dør produsentens instruksjoner.

3.

Bruk hjelpere til å hjelpe deg å stå metalldøren og rammen inn i din forberedte åpning. Se hender og fingre; disse dørene er tunge. Vip døren og rammekonstruksjonen fremover litt, mot deg selv, ut av åpningen. Stå bunnen av døren i gulvet i åpningen. Gjør det på plass sakte og forsiktig når du vipper den tilbake til sin oppreist posisjon.

4. Bruk penn til å justere og nivåer døren i forhold til gulvet. Kontroller dørsettet ditt for å se om produsenten er inkludert, støtter for interiøret for å holde døren. Arbeid med shims for å gradvis plumb døren. Juster shims på hver side av rammen og innenfor den for å bringe den helt inn i åpningen.

5.

Skru metallrammen på plass og la skruene gå omtrent halvveis inn som du jobbe med og foreta endelig tilpasning. Juster shims du plasserte tidligere på låsesettet og herre. Fortsett å åpne og lukke døren mens du foretar justeringer. Juster døren til du har det glatt åpning og lukking. Se etter hjørner som skrubber eller på annen måte fanger døren for å hindre jevn funksjon.

Tips og advarsler

 • Rust er en reell trussel mot noen utvendige metalldører
 • Kjøpe prehengte metalldører foretrekker å bygge rammene dine.
 • Ikke prøv å montere en metalldør i en åpning innrammet for en tredør uten å skure den opp.
 • Ikke prøv denne jobben alene eller hvis du har begrenset dørhengende opplevelse.
 • Metalldører gir mer solid beskyttelse og privatliv til boliger og bedrifter. De blir stadig mer konstruert for å være mer øyeilende enn de vanlige ståldørene i tidligere år. Ståldører har i noen tid hatt et ufortjent rykte for å være vanskelig å jobbe med og å bli hengt riktig. Ofte er det den eksisterende døråpningen og mindre enn rette vegger som er kilden til vanskeligheten. Mens metall er mye mindre tilgivende enn tre, med litt hjelp, kan forhengte metalldører henges omtrent like lett som sine tre kolleger.

  Andre artikkelen

  Handicapped Krav til Toaletter
  Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
  Slik installerer du dørskjermer
  Cavity Wall Insulation Methods
  Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
  Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Fjerning av Graffiti Paint
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Slik bestiller du Vinyl Siding
  Slik bruker du vinylgulv
  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Slik installerer du en granittplattform
  Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
  Hvordan estimere stillas
  Typer av Foundation Slabs
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Tre gulv etterbehandling materialer
  Barn Building Ideas