Slik installerer du baderomsfliser på veggen med lim

Slik installerer du baderomsfliser på veggen med lim 

1.

Mål lengden på veggen for å finne midten. Marker det. Bruk nivået ditt til å tegne en vertikal linje opp midt på veggen.

2.

Tegn en horisontal linje langs bunnen av veggen, opp fra gulvet ved høyden av en flis pluss 1/4 tommer. (Eksempel: Hvis flisene du bruker er 4 tommer høye, må linjen være 4-1 / 4 tommer opp fra gulvet.) Kontroller at linjen er jevn.

3.

Spred flis lim langs bunnen av veggen med limklemmen, spenner over hele bunnen og bringe den opp over den horisontale linjen. Du vil kunne se de horisontale og vertikale linjene gjennom kammønsteret i limet.

4. Trykk to fliser mot veggen, inn i limet, på hver side av den vertikale linjen, med toppene på flisene kantet opp under den horisontale linjen. Vri på fliser litt etter hvert som du trykker dem på veggen for å få en god tetning i limen. La mellomromene på sidene av flisene plassere dem ordentlig til hverandre. Det skal være 1/4 tomme mellomrom mellom bunnene av flisene og gulvet, basert på høyden på den horisontale linjen.

5.

Installer resten av bunnen av flisene på samme måte, langs den horisontale linjen. Bruk en fliser til å kutte fliser på Endene på rad, etter behov.

Spre ytterligere lim på veggen over den nederste raden, og begynn å bygge flisen oppover i et rutemønster, rad for rad , starter hver rad i midten. Nubs på sidene av flisene bør holde dem alle ordentlig fordelt. Tile hele veggen.

7.

La limet tørke over natten. Sprer fugemasse over veggen som starter øverst og arbeider nedover, ved hjelp av fugemasseflaten for å trykke den inn i linjene og skrape den av overflaten. Bruk en fuktig svamp til å tørke opp overflødig fugemasse.

Gulvfliser skal alltid være jordet til gulvet, men veggfliser kan festes med enten mørtel eller lim. Lim er lettere å jobbe med, og er et godt valg for veggfliser så lenge flisene er relativt lette. For et bad, kjøp forseglede keramiske fliser (for å låse ut fuktighet) og sørg for at de 'er 1/4 tommer eller tynnere.

Andre artikkelen

Hvordan male badet
Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
Slik installerer du PVC takfliser
Baderomforbedringsideer
Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
Informasjon om lydisolering
Hvordan bygge en Keramisk Tile Dusj Stall
Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Typer Band Saw Blades
Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
Slik installerer du husholdningenes teppe
Hvordan henge et skap på badet
Hvordan lage en dørknap
Stone Tile Ulemper
Hvordan male en Trex Deck
Betong og hjemme reparasjon
DIY Refacing Keramisk Tile
Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Isolasjonsinstallasjonstips