Peis Sett inn monteringsanvisning

Peis Sett inn monteringsanvisning 

1.

Finn hvor du planlegger å kutte hullet i ytterveggen for ventilert innsats. Avhengig av peisinnlegget, kjør ventilen direkte ut på innsiden av innsatsen eller kjør den opp for noen få meter og deretter ut av veggen.

2.

Skjær ventilasjonshullet bruker en hullsag. Skyv ventilrøret gjennom hullet til utsiden av huset. Sett en luftehett på ytre røret. Fest lokket til utsiden med skruer. Kjør en kule silikon som setter seg rundt luftehetten for å forsegle den på plass.

3.

Forbered ventilkoblingene inne i brannboksen, men koble ikke peisinnsatset til dette tidspunktet.

4.

Finn den elektriske ledningen du skal bruke til peisinnsatsen. Slå av strøm til den linjen. Følg de spesifikke instruksjonene fra peisen din for å koble innsatsen inn i den elektriske ledningen. Vanligvis kobler du hvite ledninger til hvite ledninger, svart til svart og grønt til grønt med trådmutter. Noen modeller kobler bare til et nærliggende stikkontakt. Hvis du er ubehagelig med elektrisitet, må du leie en elektriker.

5.

Ring en lisensiert rørlegger for å kjøre gassledningen for peisinnsatsen. Etter at han har kjørt linjen og kobler innsatsen til den, skyver du peisinnsatsen inn i peisens brannboks, og sørg for å koble lufterørene når du plasserer den. Slå på strømmen igjen og kontroller at innsatsen er i bruk.

6. Skyv peisomgivelsen som følger med peisinnsatsen på plass mellom den eksisterende peisomslutningen og den nye peisinnsatsen. Dette dekker den gamle åpningen til peisboksen. Gasslogger på plass inne i innsatsen. Lukk glassskjermen til innsatsen for å fullføre installasjonen.

Tips og advarsler

 • Kontakt din lokale bygningskoderadministrator før du starter dette prosjektet for å finne ut om du trenger noen tillatelser.
 • Installasjon av en elektrisk innsats er lik, med unntak av at du ikke må ha en rørlegger for å drive en bensinledning.
 • Tradisjonelle peiser mister ofte mer varme fra hjemmet enn de produserer. Mens de fortsetter å være en populær funksjon i boliger, oppdaterer mange villaeiere sine gamle peiser med en peisinnsats. Du kan installere en ventilløs eller ventilert innsats som fungerer på gass som et gjør-det-selv-prosjekt. Innleggsinstallasjonen er ofte ganske enkelt et spørsmål om å sette inn den nye peisinnsatsen i den eksisterende skorsteinens brannboks. Du må ringe en lisensiert rørlegger for å kjøre gassledningen og gjøre tilkoblingene for å være i tråd med kommunale bygningskoder.

  Andre artikkelen

  Slik bytter du en kranettlampe
  Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
  Slik installerer du betongblokkblokker
  Interiørstøping Styles
  Slik Remodel Bath Tile
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  HVAC Duct Shaping Tools
  Wire Cutters u0026 Safety
  Kobler to støpehuller
  Hvordan montere en Spice Rack på en vegg
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Hvordan behandle Bare Wood
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Hvordan lage et takstativ
  Slik setter du keramisk flis på Luan
  Hva er passiv solenergi?
  Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
  Hvordan fjerner jeg flisene rundt min dusj- eller badekarområde?
  Tips om aluminiumskæring