Kitchen Island Bar Ideas

Kitchen Island Bar Ideas  En øy kan gi ekstra plass inne i kjøkkenet borte fra det primære matlagingen og kjøkkenområdet. Legg til en bar på øya, og det er nesten som å ha et kjøkken i et kjøkken. Ta et øyeblikk til å vurdere mulighetene for kjøkkenøya som strekker seg utover bare å skape et oppbevaringsområde for kokeplater og kalde drikker.

Kids ' Matlagringshylle

En øylinje kan være utstyrt med en hylle som er lavere enn baren, for å få barna dine til matopplevelsen. Du kan utstyre denne hyllen med barnestørrelse slik at de kan hjelpe deg i Forbereder mat på en måte som du ser hensiktsmessig. Ved å gjøre hyllen til en høyde som passer til deres fysiske proporsjoner, kan de bedre simulere hva du gjør på linjen.

Små kjøkken

Et lite kjøkken kan bli fullt -fledged spisestue med en renovering som bringer en kjøkken øya bar inn i blandingen. Huseiere og leilighetsboere som ikke koker ofte - og foretrekker å ha begrenset kjøkkenplass hvis offeret åpner nåværende kjøkkenplass for andre aspekter av hjemmebruk - kan dra nytte av en øya enhet hvor baren blir spisebordet. h2> Multiple Prep Area Kjøkkenøyebaren er det perfekte stedet å designe et prep-område for alle de forskjellige typer mat du skal håndtere. Konstruer øylinttelleren av forskjellige materialer for å utnytte de unike evnene til hver. For eksempel kan en tredjedel av økebordstoppen være laget av marmor til bruk i kneading deig og andre bakebehov, en tredjedel kan være laget av tre for bruk i kutting og skiver av mat, og en tredjedel kan være laget av keramisk fliser fordi , i henhold til 'Alt og kjøkkenvasken' er det veldig varmebestandig.

Hjemmekontor

Kjøkkenbaren må ikke brukes til matlaging. Avhengig av størrelsen og plasseringen av øya og baren, kan den tjene plikt som skrivebord på hjemmekontoret. I henhold til 'Better Homes and Gardens Home Offices', 'hvis du' designer din kjøkken øy bar, vil du sannsynligvis ha skrivebordet overflaten til å være 26 inches fra gulvet hvis du planlegger å bruke en datamaskin på pulten. Et hjemmekontor inne i kjøkkenet kan også dra nytte av lagringsplassen for å holde forsyninger som papir, datalagringsenheter og mapper.

Andre artikkelen

Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
Legge Keramisk Tile
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Lagringsideer for hyller
Slik installerer du PVC takfliser
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan gjenvinnes polystyren?
Slik limer teppe til tre
Hva er passiv solenergi?
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Slik installerer du en Slatwall
Trykkbehandlingen av tre
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Slik bytter du en betongdusj
Konstruksjon Impact Tools
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Hvordan stoppe luft under en dør
Hvordan estimere stillas
Slik Strip Concrete Sealer