Ideer for takbrakninger på en veranda

Ideer for takbrakninger på en veranda  Porchtakene opplever ofte raskere forringelse enn andre tak, på grunn av at de er utsatt for vær på alle sider, og blir aldri oppvarmet. Også mange verandaer ble lagt til hus som en ettertanke, og var ikke alltid bygget til samme kvalitet. Enten du bygger en ny veranda eller forsøker å ta med en gammel veranda tilbake fra randen, er det viktig å støtte taket riktig for å unngå problemer i fremtiden.

Kolonner

Den vanligste løsningen for å støtte veranda taket er å holde den opp rundt kantene med vertikale kolonner som strekker seg fra verandaen opp til taket. Så lenge disse kolonnene har tilstrekkelig innlegg eller underlag under dem, bør de gjøre jobben godt. Rekkverk som er bygd inn mellom kolonnene bidrar også til å gjøre hele strukturen sterkere og mindre utsatt for bevegelse. Dekorative kolonner, i tillegg til å holde taket, kan tjene som arkitektoniske aksenter og forbedrer bygningens skjønnhet.

Diagonalbøyler

Hvis taket mangler en solid veranda eller fundament under den, kan den støttes av diagonale bøyler som strekker seg 45 graders vinkel og festes til bygningen selv Disse båndene er ikke like sterke som vertikale søyler, de er tilstrekkelige for mindre tak. Vinklede bøyler skal gjøres så store som mulig, og strekker seg ut til forkanten av veranda taket (lengst bort fra bygningen) for maksimal styrke.

Kabler

En mindre vanlig, men ganske effektiv løsning er å støtte taket med kabler festet til toppen, løp opp i en vinkel og festet til forsiden av bygningen over veranda taket. Dette gjøres ofte med flate veranda tak. Det er nødvendig for bygningen å være minst en historie høyere enn veranda taket for denne metoden å være mulig. Denne metoden brukes vanligvis i spesielle tilfeller der kolonner og vinklede bøyler er mindre gjennomførbare, for eksempel et tak som strekker seg over vann.

Innvendig bøyling

Innvendig bøyding er en mulighet for veranda tak som faller i midten. Et tilpasset truss kan produseres som støttes på takets kanter og presses opp under midten. Disse trussene er installert ved å stikke opp senteret til hvor det skal være, installere trussen for å holde den der, og deretter fjerne stikkontakten.

Andre artikkelen

Slik legger du på tregulv til betong
Hvordan å si om et tau er nylon
Ulike typer tre dører
Leed sertifiseringsprotokoll
Hardwood Vs. laminat
Hvordan bygge en enkel vindusplass
DIY: Baderomsmaling
Grønne måter å lage elektrisitet på
Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Liste over verktøy for bygging
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Slik bruker du en kappelampe
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Utvendig Vinyl Siding Farger
Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Slik justerer du kjøkken hengsler
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Slik bokser du et vindu
Slik legger du til en vindusplass til et hus